KABLO HIRSIZLIĞINA 5 TUTUKLAMA!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 21:41, Güncelleme: 31.01.2018 - 21:41 4256+ kez okundu.
 

KABLO HIRSIZLIĞINA 5 TUTUKLAMA!

Kablo hırsızlığına 5 tutuklama...
Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA) DENİZLİ'de sulama kanallarından kapak ve güneş enerjisi santrallerinden kablo çaldığı iddiasıyla jandarma tarafından yakalanan 5 kişi, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son günlerde sulama kanalarının kapaklarının ve güneş enerjisi santrallerinden kablo çalınmasıyla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, hırsızlıkları 5 kişinin yaptığını tespit etti. Jandarma ekipleri, hırsızlık zanlılarının yakalanması için operasyon düzenledi. 5 kişinin içinde bulunduğu otomobili, Sarayköy ilçesinde takibe alan jandarma ekipleri, 'dur' ihtarında bulundu. Ancak zanlılar, otomobille kaçmaya başladı. Kısa süren takibin ardından otomobil durdurularak 5 zanlı, kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık suçundan gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen S.B., M.A., M.D., U.B. ve Y.A., tutuklandı. Zanlıların bulunduğu araçta yapılan aramada ise çalıntı kablolar bulundu. denizli - denizlihaber - denizli haber - haber denizli - denizlihaberleri - haberler denizli * denizlikenthaber * 
Kablo hırsızlığına 5 tutuklama...

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

DENİZLİ'de sulama kanallarından kapak ve güneş enerjisi santrallerinden kablo çaldığı iddiasıyla jandarma tarafından yakalanan 5 kişi, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son günlerde sulama kanalarının kapaklarının ve güneş enerjisi santrallerinden kablo çalınmasıyla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, hırsızlıkları 5 kişinin yaptığını tespit etti. Jandarma ekipleri, hırsızlık zanlılarının yakalanması için operasyon düzenledi. 5 kişinin içinde bulunduğu otomobili, Sarayköy ilçesinde takibe alan jandarma ekipleri, 'dur' ihtarında bulundu. Ancak zanlılar, otomobille kaçmaya başladı. Kısa süren takibin ardından otomobil durdurularak 5 zanlı, kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık suçundan gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen S.B., M.A., M.D., U.B. ve Y.A., tutuklandı. Zanlıların bulunduğu araçta yapılan aramada ise çalıntı kablolar bulundu.

denizli - denizlihaber - denizli haber - haber denizli - denizlihaberleri - haberler denizli * denizlikenthaber * 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.