İYİ PARTİ İTİRAZ ETMİŞTİ, BAŞKAN MAZBATAYI ALDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 17:11, Güncelleme: 15.04.2019 - 17:11 3728+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ İTİRAZ ETMİŞTİ, BAŞKAN MAZBATAYI ALDI

31 Mart yerel seçimleri sonrası itiraz edilen ilçelerden birisi olan Baklan'da Belediye Başkanı bugün mazbatasını aldı.
31 Mart yerel seçimleri sonucunda Baklan'da yarışan Ak Parti Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda mevcut başkan olan Yusuf Gülsever ile İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Orhan'ın seçim sonuçları en çok tartışılan ilçelerden biri olmasına neden oldu. Sandık sonuçlarına göre , Baklan'da İYİ Parti'nin adayı Hakan Orhan 1983 oy aldı. AK Parti'li Yusuf Gülsever'in 7 oyla kazandığı seçimde sonuçlara itiraz etti.İlçe Seçim Kurulunca itirazı kabul edilmeyen İYİ Parti, İl Seçim Kuruluna seçim sonuçlarıyla ilgili itiraz başvurusunda bulundu. Buradanda ret cevabı verildi ve seçimin kazananı Yusuf Gülsever oldu.  Başkan Gülsever tartışmalı sürecin ardından bugün meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Gülsever mazbata törenin ardından sosyal medyadan açıklamada bulundu.  İŞTE O AÇIKLAMA 31 Mart Yerel Seçimleri’nde halkımızın takdiri doğrultusunda, meclis üyelerimizle birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Partimiz ve şahsıma oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İlçemizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkesin tercihine saygı duyarak çalışıyoruz ve çalışacağız. Demokrasinin tecellisi olan seçim neticesinde Baklan halkı tarafından görev ve yetki verilen yeni meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte 5 yıl içerisinde Baklan’ımıza hep birlikte hizmetlerin alasını vermenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız.    
31 Mart yerel seçimleri sonrası itiraz edilen ilçelerden birisi olan Baklan'da Belediye Başkanı bugün mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimleri sonucunda Baklan'da yarışan Ak Parti Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda mevcut başkan olan Yusuf Gülsever ile İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Orhan'ın seçim sonuçları en çok tartışılan ilçelerden biri olmasına neden oldu. Sandık sonuçlarına göre , Baklan'da İYİ Parti'nin adayı Hakan Orhan 1983 oy aldı. AK Parti'li Yusuf Gülsever'in 7 oyla kazandığı seçimde sonuçlara itiraz etti.İlçe Seçim Kurulunca itirazı kabul edilmeyen İYİ Parti, İl Seçim Kuruluna seçim sonuçlarıyla ilgili itiraz başvurusunda bulundu. Buradanda ret cevabı verildi ve seçimin kazananı Yusuf Gülsever oldu. 

Başkan Gülsever tartışmalı sürecin ardından bugün meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Gülsever mazbata törenin ardından sosyal medyadan açıklamada bulundu. 

İŞTE O AÇIKLAMA

31 Mart Yerel Seçimleri’nde halkımızın takdiri doğrultusunda, meclis üyelerimizle birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Partimiz ve şahsıma oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İlçemizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, herkesin tercihine saygı duyarak çalışıyoruz ve çalışacağız. Demokrasinin tecellisi olan seçim neticesinde Baklan halkı tarafından görev ve yetki verilen yeni meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte 5 yıl içerisinde Baklan’ımıza hep birlikte hizmetlerin alasını vermenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.