İŞYERİNE GİREN HIRSIZLAR YAKALANDI !

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2019 - 16:33, Güncelleme: 01.02.2019 - 16:53 3655+ kez okundu.
 

İŞYERİNE GİREN HIRSIZLAR YAKALANDI !

Yarım milyon değerine malzeme çaldılar.
  Geçtiğimiz Salı günü ilimizin Merkezefendi İlçesi, İlbade Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayı kısa sürede aydınlatıldı. Bir işyerine giren hırsızların peşine düşen Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli, kısa sürede olayı aydınlatmayı başardı. Polis, şüpheliler ve çalınan eşyalarlı birlikte ele geçirdi.  Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri olarak tespit edilen H.E ve H.K isimli şahıslar yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda işyerinden çalmış oldukları toplam 500.000 TL değerindeki muhtelif bankalara ait 5 adet hazır kesilmiş çek, 11 adet dizüstü bilgisayar, harddisk, fotoğraf makinesi vb. elektronik cihazlar ele geçirilerek müştekiye teslim edildi. Şüpheli H.E ve H.K isimli şahıslar adli mercilere sevk edildi.
Yarım milyon değerine malzeme çaldılar.

 

Geçtiğimiz Salı günü ilimizin Merkezefendi İlçesi, İlbade Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayı kısa sürede aydınlatıldı. Bir işyerine giren hırsızların peşine düşen Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli, kısa sürede olayı aydınlatmayı başardı. Polis, şüpheliler ve çalınan eşyalarlı birlikte ele geçirdi. 

Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri olarak tespit edilen H.E ve H.K isimli şahıslar yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda işyerinden çalmış oldukları toplam 500.000 TL değerindeki muhtelif bankalara ait 5 adet hazır kesilmiş çek, 11 adet dizüstü bilgisayar, harddisk, fotoğraf makinesi vb. elektronik cihazlar ele geçirilerek müştekiye teslim edildi.

Şüpheli H.E ve H.K isimli şahıslar adli mercilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.