İşte Millet, işte Vekili

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2015 - 15:53, Güncelleme: 14.07.2015 - 17:10 4369+ kez okundu.
 

İşte Millet, işte Vekili

Bekilli'de verilen iftar yemeğinde Gülizar Biçer Karaca ve Birsen Öztürk, vatandaşla aynı kuyrukta sıra beklerken görüntülendi.
Cumhruiyet Halk Partisi'nin yeni Millletvekilleri attıkları her adımla takdir toplamaya devam ediyor. Alıştığımız koruma ordusu yada resmiyetin dışında vatandaşın ayağına samimi duygularla giden Cumhuriyet Halk Partili siyasilerden yine şık bir hareket.  YEMEK ALMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER Fotoğraf karesinde yer alan isimler ise CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Öztürk. Önceki gün Bekilli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği iftar proğramına katılan iki isim, oruçlarını açmak için yemek sırasına girdiler. Vatandaşlarla aynı kuyrukta sıraya giren ikili objektiflere takıldılar.  7 HAZİRAN SEÇİMLERİ YAPILMAMIŞ GİBİ Ankara'da ki çalışmalarının dışında buldukları her fırsatta milletin ayağına giden CHP'nin Denizli Milletvekilleri, sanki 7 Haziran seçimleri henüz bitmemiş gibi durmaksızın çalışıyorlar. Her fırsatta vatandaşın derdini dinleyen Milletvekilleri, halk tarfından da büyük alkış toplamaya devam ediyorlar.  BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI Gerçekleştirilen etkinliklerde birbirlerini yalnız bırakmayan CHP'li siyasiler, hangi belediye olursa olsun yada partinin herhangi bir organizasyonda birbirlerini yalnız bırakmıyorlar. Meclis üyeleri yada milletveki ne zaman parti adına bir organizasyon yapılıyorsa programa katılıp birbirlerine destek oluyorlar. İşte bu fotoğraf karesinde görüldüğü gibi.
Bekilli'de verilen iftar yemeğinde Gülizar Biçer Karaca ve Birsen Öztürk, vatandaşla aynı kuyrukta sıra beklerken görüntülendi.

Cumhruiyet Halk Partisi'nin yeni Millletvekilleri attıkları her adımla takdir toplamaya devam ediyor. Alıştığımız koruma ordusu yada resmiyetin dışında vatandaşın ayağına samimi duygularla giden Cumhuriyet Halk Partili siyasilerden yine şık bir hareket. 

YEMEK ALMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Fotoğraf karesinde yer alan isimler ise CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Öztürk. Önceki gün Bekilli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği iftar proğramına katılan iki isim, oruçlarını açmak için yemek sırasına girdiler. Vatandaşlarla aynı kuyrukta sıraya giren ikili objektiflere takıldılar. 

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ YAPILMAMIŞ GİBİ

Ankara'da ki çalışmalarının dışında buldukları her fırsatta milletin ayağına giden CHP'nin Denizli Milletvekilleri, sanki 7 Haziran seçimleri henüz bitmemiş gibi durmaksızın çalışıyorlar. Her fırsatta vatandaşın derdini dinleyen Milletvekilleri, halk tarfından da büyük alkış toplamaya devam ediyorlar. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Gerçekleştirilen etkinliklerde birbirlerini yalnız bırakmayan CHP'li siyasiler, hangi belediye olursa olsun yada partinin herhangi bir organizasyonda birbirlerini yalnız bırakmıyorlar. Meclis üyeleri yada milletveki ne zaman parti adına bir organizasyon yapılıyorsa programa katılıp birbirlerine destek oluyorlar. İşte bu fotoğraf karesinde görüldüğü gibi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.