İncir Bahçesinde Dehşet Anları: Tüfekle Vurulan Şahıs Hastaneye Kaldırıldı

Asayiş 03.09.2026 - 14:02, Güncelleme: 03.09.2026 - 14:02 2492 kez okundu.
 

İncir Bahçesinde Dehşet Anları: Tüfekle Vurulan Şahıs Hastaneye Kaldırıldı

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir incir bahçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda M.Y. vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
İncir Bahçesinde Husumet Kanlı Bitti Olay, Buldan ilçesi Çağış mevkiinde bulunan bir incir bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen M.Ö. ile M.Y. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında M.Ö.'nün tüfekle ateş açması sonucu M.Y. vücudundan yaralandı. Yaralının Hayati Tehlikesi Sürüyor Silahlı saldırı sonrası kanlar içinde kalan M.Y. için çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralının tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı Olayın ardından olay yerinden kaçarak uzaklaşan şüpheli M.Ö., Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, tahkikatın derinleştirilmesi ve adli işlemlerin yürütülmesi amacıyla Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Denizli’nin Buldan ilçesinde bir incir bahçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda M.Y. vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

İncir Bahçesinde Husumet Kanlı Bitti

Olay, Buldan ilçesi Çağış mevkiinde bulunan bir incir bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen M.Ö. ile M.Y. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında M.Ö.'nün tüfekle ateş açması sonucu M.Y. vücudundan yaralandı.

Yaralının Hayati Tehlikesi Sürüyor

Silahlı saldırı sonrası kanlar içinde kalan M.Y. için çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralının tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Olayın ardından olay yerinden kaçarak uzaklaşan şüpheli M.Ö., Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, tahkikatın derinleştirilmesi ve adli işlemlerin yürütülmesi amacıyla Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.