Hükümet Vadetti Atatürkçü Düşünce Derneği Yaptı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2014 - 09:55, Güncelleme: 26.07.2014 - 10:01 3243+ kez okundu.
 

Hükümet Vadetti Atatürkçü Düşünce Derneği Yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, ADD Soma Şubesi’nin talebi üzerine madenci aileleri için başlattığı yardım kampanyası ile temin edilen gıda paketlerini Soma’ya ulaştırdı.
      Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, ADD Soma Şubesi’nin talebi üzerine madenci aileleri için başlattığı yardım kampanyası ile temin edilen gıda paketlerini Soma’ya ulaştırdı.    Toplanan yardımların, teslimi sırasında konuşan Soma ADD Şube Başkanı Önder ADAR; yardımları için madenci aileleri adına Denizli halkına ve onlara aracılık yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Madenci aileleri ile ilgili olarak konuşan Şube Başkanı, “Türkiye’nin her yerinden insanların yardımlarını bekliyoruz. Biz burada sadece madende yaşamını yitirenler için çabalamıyoruz. Üç yüz kişinin ölümü yanında; sağ olarak çıkan 3 bin de madenci var. Şu an psikolojik tedavi görüyorlar. Bir de ocakları kapandığı için çalışamıyorlar. Devletin bağışladığı 700-800 liralık işsizlik maaşına kaldılar. Bu nedenle Türkiye’nin her yerinden insanları bu arkadaşlarımıza gıda ve giyim yardımı yapmaya çağırıyoruz. Şu ana kadar Soma ADD olarak bizler bin  civarında aileye ulaşıp yardımcı olduk.” dedi.      Yardımların teslimi sırasında konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Avukat Gülizar BİÇER KARACA; “Böyle bir istek karşısında  duyarsız kalmamız beklenemezdi. Madenlerdeki yaşam odalarına ilişkin yasa maddeler torba yasadan çıkartıldı. Madencilerin emeklilik ve maaş bağlanmasına ilişkin maddeler de tasarıdan çıkartıldı. Kısaca Başbakanın ya da hükümetin vaatlerinin, yapacağım dediği işlerin  bir çoğu şu an torba yasadan çıkartıldı. Biz  Hükümetin verdiği sözleri, sizlerin aracılığınızla  yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.  
Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, ADD Soma Şubesi’nin talebi üzerine madenci aileleri için başlattığı yardım kampanyası ile temin edilen gıda paketlerini Soma’ya ulaştırdı.
      Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, ADD Soma Şubesi’nin talebi üzerine madenci aileleri için başlattığı yardım kampanyası ile temin edilen gıda paketlerini Soma’ya ulaştırdı.

   Toplanan yardımların, teslimi sırasında konuşan Soma ADD Şube Başkanı Önder ADAR; yardımları için madenci aileleri adına Denizli halkına ve onlara aracılık yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Madenci aileleri ile ilgili olarak konuşan Şube Başkanı, “Türkiye’nin her yerinden insanların yardımlarını bekliyoruz. Biz burada sadece madende yaşamını yitirenler için çabalamıyoruz. Üç yüz kişinin ölümü yanında; sağ olarak çıkan 3 bin de madenci var. Şu an psikolojik tedavi görüyorlar. Bir de ocakları kapandığı için çalışamıyorlar. Devletin bağışladığı 700-800 liralık işsizlik maaşına kaldılar. Bu nedenle Türkiye’nin her yerinden insanları bu arkadaşlarımıza gıda ve giyim yardımı yapmaya çağırıyoruz. Şu ana kadar Soma ADD olarak bizler bin  civarında aileye ulaşıp yardımcı olduk.” dedi.

     Yardımların teslimi sırasında konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Avukat Gülizar BİÇER KARACA; “Böyle bir istek karşısında  duyarsız kalmamız beklenemezdi. Madenlerdeki yaşam odalarına ilişkin yasa maddeler torba yasadan çıkartıldı. Madencilerin emeklilik ve maaş bağlanmasına ilişkin maddeler de tasarıdan çıkartıldı. Kısaca Başbakanın ya da hükümetin vaatlerinin, yapacağım dediği işlerin  bir çoğu şu an torba yasadan çıkartıldı. Biz  Hükümetin verdiği sözleri, sizlerin aracılığınızla  yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.