Horoz sakatlıktan kurtuluyor

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 13:03, Güncelleme: 12.10.2015 - 13:03 2807+ kez okundu.
 

Horoz sakatlıktan kurtuluyor

Denizlispor’da Balıkesir maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, rakiplerini mutlaka yeneceklerini açıkladı.
HOROZ SAKATLIKTAN KURTULUYOR ‘Bu maç bizim olmazsa olmazımız. Mutlaka kazanacağız” diyen Altıparmak, Balıkesirspor maçının çıkış maçı olacağını belirtti. Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından 9 puan almak istediklerini ifade eden Altıparmak, güzel günlerin yakında olduğunu söyledi.  GRİP AŞISI OLDULAR Havanın değişim göstermesiyle futbolculara dünkü antrenman sonrası grip aşısı vurulduğunu açıklayan Altıparmak, bir de nezle ve grip rahatsızlıkları ile uğraşmak istemediklerini açıkladı. Futbolcuların antrenmanda çok istekli ve hırslı olduğunun altını çizen Altıparmak, yaşanan strese galibiyetler serisi başlatarak son vereceklerini belirtti. TUNA SEVİNCİ YAŞANIYOR Altıparmak, Tuna’nın takımla birlikte çalışmalara başladığını söyledi. Şaban ve Şenol’un durumlarının da iyi olduğunu ve maça yetişeceğini açıkladı. Altıparmak, Genkov ve Recep’in durumunun maç günü belli olacağını belirtti. Tuna’nın iyileşmesine çok sevindiğini kaydeden Altıparmak, “Defansımızdaki boşluk da dolmuş olacak. Tuna çok toparlayıcı bir isim. Balıkesir maçında en kötü sadece Genkov olmayabilir” diye konuştu “İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI” Ankara’da yaşanan terör olayına da tepki gösteren Altıparmak, ölenlerin yakınlarına Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi. Benim oğlum da Ankara’da olaydan birkaç saat önce Arena’da basketbol antrenmanına gitmişti. Bu yaşanan olay insanlık dışı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Hangi ideoloji olursa olsun, terörü lanetliyoruz. Bu acıların bitmesini istiyoruz” dedi.
Denizlispor’da Balıkesir maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, rakiplerini mutlaka yeneceklerini açıkladı.

HOROZ SAKATLIKTAN KURTULUYOR

‘Bu maç bizim olmazsa olmazımız. Mutlaka kazanacağız” diyen Altıparmak, Balıkesirspor maçının çıkış maçı olacağını belirtti. Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından 9 puan almak istediklerini ifade eden Altıparmak, güzel günlerin yakında olduğunu söyledi. 

GRİP AŞISI OLDULAR

Havanın değişim göstermesiyle futbolculara dünkü antrenman sonrası grip aşısı vurulduğunu açıklayan Altıparmak, bir de nezle ve grip rahatsızlıkları ile uğraşmak istemediklerini açıkladı. Futbolcuların antrenmanda çok istekli ve hırslı olduğunun altını çizen Altıparmak, yaşanan strese galibiyetler serisi başlatarak son vereceklerini belirtti.

TUNA SEVİNCİ YAŞANIYOR

Altıparmak, Tuna’nın takımla birlikte çalışmalara başladığını söyledi. Şaban ve Şenol’un durumlarının da iyi olduğunu ve maça yetişeceğini açıkladı. Altıparmak, Genkov ve Recep’in durumunun maç günü belli olacağını belirtti. Tuna’nın iyileşmesine çok sevindiğini kaydeden Altıparmak, “Defansımızdaki boşluk da dolmuş olacak. Tuna çok toparlayıcı bir isim. Balıkesir maçında en kötü sadece Genkov olmayabilir” diye konuştu

“İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

Ankara’da yaşanan terör olayına da tepki gösteren Altıparmak, ölenlerin yakınlarına Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi. Benim oğlum da Ankara’da olaydan birkaç saat önce Arena’da basketbol antrenmanına gitmişti. Bu yaşanan olay insanlık dışı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Hangi ideoloji olursa olsun, terörü lanetliyoruz. Bu acıların bitmesini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.