Honaz çiçek gibi olacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2015 - 18:32, Güncelleme: 10.07.2015 - 18:32 7942+ kez okundu.
 

Honaz çiçek gibi olacak

İlimizin en güzel ilçelerinden biri olan Honaz'da bayram için hazırlıklar başladı.
Denizli'nin her anlamda en güzel ilçelerinden biri olarak gösterilen Honaz'da çalışmalar hiç bitmiyor. Daha önce yapılan yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Honaz, gün geçtikçe güzelleşmeye devam ediyor. Bu başarının mimarı olan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz'ın daha güzel bir merkez olması için durmaksızın çalışıyor.  Denizli'nin örnek gösterilen ilçelerinin başında gelen Honaz, ilçe merkezi ve mahallelerinde yapılan yeni yatırımlarla göz dolduruyor. Denizli'de tek bisiklet yoluna sahip olan Honaz, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.  BAYRAM ÖNCESİ HAZIRLIKLAR BAŞLADI İlçe sakinlerinin her zaman rahat edeceği ve huzula yaşayabileceği bir yönetim anlayışıyla hareket eden Honaz Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışması başlattı. İlçede ki kötü ve düzensiz olan her sokağa giren belediye görevlileri, ilçe sokaklarındaki yabani otları ve düzensiz görünen herşeyi temizlemeye başladı.  Başkan Turgut Devecioğlu, "Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm mahallelerimizde başlattığımız temizlik veyabani ot kesim çalışmalarımız, bu günde Ovacık ve Yokuşbaşı Mahallelerimiz de devam etti. Daha temiz ve yaşanabilir bir Honaz için çalışıyor ve çalışmaya durmadan devam edeceğiz." dedi. 
İlimizin en güzel ilçelerinden biri olan Honaz'da bayram için hazırlıklar başladı.

Denizli'nin her anlamda en güzel ilçelerinden biri olarak gösterilen Honaz'da çalışmalar hiç bitmiyor. Daha önce yapılan yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Honaz, gün geçtikçe güzelleşmeye devam ediyor. Bu başarının mimarı olan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz'ın daha güzel bir merkez olması için durmaksızın çalışıyor. 

Denizli'nin örnek gösterilen ilçelerinin başında gelen Honaz, ilçe merkezi ve mahallelerinde yapılan yeni yatırımlarla göz dolduruyor. Denizli'de tek bisiklet yoluna sahip olan Honaz, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. 

BAYRAM ÖNCESİ HAZIRLIKLAR BAŞLADI

İlçe sakinlerinin her zaman rahat edeceği ve huzula yaşayabileceği bir yönetim anlayışıyla hareket eden Honaz Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışması başlattı. İlçede ki kötü ve düzensiz olan her sokağa giren belediye görevlileri, ilçe sokaklarındaki yabani otları ve düzensiz görünen herşeyi temizlemeye başladı. 

Başkan Turgut Devecioğlu, "Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm mahallelerimizde başlattığımız temizlik veyabani ot kesim çalışmalarımız, bu günde Ovacık ve Yokuşbaşı Mahallelerimiz de devam etti. Daha temiz ve yaşanabilir bir Honaz için çalışıyor ve çalışmaya durmadan devam edeceğiz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.