Her türlü sorumluluğumuzu yerine getirmeye hazırız

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2015 - 17:14, Güncelleme: 10.08.2015 - 17:53 4266+ kez okundu.
 

Her türlü sorumluluğumuzu yerine getirmeye hazırız

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Şırnak'ta hain saldırıda Şehit olan evladımız için başsağlığı diledi.
CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Şırnak'ta hain saldırıda Şehit olan evladımız için, "Yeni bir ateş yine ocağımıza düştü. Güne Şırnak Silopi de 4 polisimiz, Beytüşşebap ta askerliğini tamamlayıp terhis için helikoptere binen kardeşimiz Doğan ACAR ve İstanbul Sultanbeyli de 1 polis müdürümüz hain bir saldırılar sonucu şehit haberleri ile başladık." diye konuştu Çavuşoğlu, "Hain bir el harekete geçmiş, hergün yeni canlarımızı aramızdan almaktadır. Tüm toplumun özellikle bugünlerde birbirine daha çok sarılmaya hain emellerine ulaşmak isteyenlere inat barış içerisinde bir arada kardeşçe yaşamaya ihtiyacı vardır. Siyasi görüş farkı gözetmeden bu terör olaylarının sona ermesi için birlik ve beraber olma günüdür. Bizler bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Başta Denizli li kardeşimiz Doğan ACAR olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Umarız bu yaşananlar son olay olur, gerek siyasiler gerekse tüm toplum yeni acıların yaşanmaması için el birliği ile kardeşliği sağlarız. Başımız sağolsun." dedi.
CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Şırnak'ta hain saldırıda Şehit olan evladımız için başsağlığı diledi.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Şırnak'ta hain saldırıda Şehit olan evladımız için, "Yeni bir ateş yine ocağımıza düştü. Güne Şırnak Silopi de 4 polisimiz, Beytüşşebap ta askerliğini tamamlayıp terhis için helikoptere binen kardeşimiz Doğan ACAR ve İstanbul Sultanbeyli de 1 polis müdürümüz hain bir saldırılar sonucu şehit haberleri ile başladık." diye konuştu

Çavuşoğlu, "Hain bir el harekete geçmiş, hergün yeni canlarımızı aramızdan almaktadır. Tüm toplumun özellikle bugünlerde birbirine daha çok sarılmaya hain emellerine ulaşmak isteyenlere inat barış içerisinde bir arada kardeşçe yaşamaya ihtiyacı vardır. Siyasi görüş farkı gözetmeden bu terör olaylarının sona ermesi için birlik ve beraber olma günüdür. Bizler bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Başta Denizli li kardeşimiz Doğan ACAR olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Umarız bu yaşananlar son olay olur, gerek siyasiler gerekse tüm toplum yeni acıların yaşanmaması için el birliği ile kardeşliği sağlarız. Başımız sağolsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.