HER GÜN BİRİ YANIYOR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2017 - 10:02, Güncelleme: 26.07.2017 - 10:19 4029+ kez okundu.
 

HER GÜN BİRİ YANIYOR

Çevre yolunda hareket halindeki araç bir anda alev aldı.
Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinden İzmir istikametine ilerlemekte olan 20 H 0644 plakalı seyir halindeyken bir anda alev aldı. Aracının yandığını gören sürücü Ş.E, bir an paniklerken, aracını yol kenarına çekerek araçtan indi. Çevredeki sürücülerin ysrdımı ile alevlere müdahale etmeye başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.  Önceki günde Denizli-Antalya Karayolu'nda bir araç hareket halinde iken alevlere teslim olmuştu.
Çevre yolunda hareket halindeki araç bir anda alev aldı.

Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinden İzmir istikametine ilerlemekte olan 20 H 0644 plakalı seyir halindeyken bir anda alev aldı. Aracının yandığını gören sürücü Ş.E, bir an paniklerken, aracını yol kenarına çekerek araçtan indi. Çevredeki sürücülerin ysrdımı ile alevlere müdahale etmeye başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Önceki günde Denizli-Antalya Karayolu'nda bir araç hareket halinde iken alevlere teslim olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.