Hareket halindeki araç alev aldı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2015 - 17:10, Güncelleme: 21.07.2015 - 17:10 3869+ kez okundu.
 

Hareket halindeki araç alev aldı

Akhan - Denizli istikameti Pamukkale yol ayrımında hareket halindeki kağıt toplama aracı aniden alev aldı.
KAĞIT TOPLAMA ARACI ALEV ALDI Akhan - Denizli istikameti Pamukkale yol ayrımının önünde meydana gelen olay da bir kağıt toplama aracının kasasında yangın çıktı. Olay yerinden edinilen bilgiye göre, seyir halinde ki kağıt toplama aracının atık kağıt yüklü kasasından dumanlar yükselmeye başladı. Diğer sürücülerin uyarısı ile duran aracın, durmasıyla birlikte dumanlar aleve dönüştü. İlk olarak sürücü ve vatandaşlar aracın kasasında ki kağıtları boşaltmak için çaba gösterdi. Bu esna da bazı sürücüler de arabalarında ki yangın söndürücülerle olaya müdahale etmeye çalıştı. Fakat sonuç alınamayınca itfaiye’ye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kağıt toplama aracının kasasında ki yangın söndürüldü. Kaza maddi hasarla atlatıldı. Çıkan yangının ise neden çıktığı araştırılıyor.
Akhan - Denizli istikameti Pamukkale yol ayrımında hareket halindeki kağıt toplama aracı aniden alev aldı.

KAĞIT TOPLAMA ARACI ALEV ALDI

Akhan - Denizli istikameti Pamukkale yol ayrımının önünde meydana gelen olay da bir kağıt toplama aracının kasasında yangın çıktı. Olay yerinden edinilen bilgiye göre, seyir halinde ki kağıt toplama aracının atık kağıt yüklü kasasından dumanlar yükselmeye başladı. Diğer sürücülerin uyarısı ile duran aracın, durmasıyla birlikte dumanlar aleve dönüştü.

İlk olarak sürücü ve vatandaşlar aracın kasasında ki kağıtları boşaltmak için çaba gösterdi. Bu esna da bazı sürücüler de arabalarında ki yangın söndürücülerle olaya müdahale etmeye çalıştı. Fakat sonuç alınamayınca itfaiye’ye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kağıt toplama aracının kasasında ki yangın söndürüldü. Kaza maddi hasarla atlatıldı. Çıkan yangının ise neden çıktığı araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.