GÜRLESİN, Halkı dinlemeye devam ediyor

Pamukkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2015 - 11:48, Güncelleme: 04.09.2015 - 11:48 7665+ kez okundu.
 

GÜRLESİN, Halkı dinlemeye devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin “Mahalle Buluşmaları”nın 5. Durağı Karakurt oldu.
GÜRLESİN’DEN KARAKURT’A MÜJDE Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler ve meclis üyeleri ile halkın karşısına çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Karakurt’un var olan sorunları çözmek için çalışıyoruz. Aşağı Karakurt’a 1 hafta on gün içinde üst yapı çalışmalarını başlatacağız” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor. Daha önce Aktepe, Cumhuriyet, Kervansaray ve Kurtluca’da düzenlenen “Mahalle Buluşmaları”nın beşincisi Karakurt’ta gerçekleşti. Yukarı Karakurt’ta düzenlenen buluşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve ilgili birim müdürleri ile meclis üyeleri Adnan Kaya ve Alparslan Albay halkın karşısına çıktı. “HALKI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ” Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açılış konuşmasında her hafta farklı bir mahallede halka bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bizim bu çalışmada amacımız bize ulaşamayanları dinlemek. Onların isteklerinin ne olduğunu bizzat duyup, gereken çalışmaları yönlendiriyoruz. Biz ‘Mahalle Buluşmaları’nı 68 mahallede gerçekleştireceğiz” dedi. “KARAKURT’A MÜJDEMİZ VAR” Vatandaşlar tek tek söz alarak isteklerini ilgililere aktardı. Daha çok doğalgaz, sit alanı ve altyapı konularında talepte bulunan vatandaşların istekleri ilgililer tarafından not alındı. Her taleple ilgili olarak da Başkan Hüseyin Gürlesin, açıklayıcı bilgiler verdi. Mahalle ile ilgili olarak müjdeler veren Gürlesin, “Yukarı Karakurt ile ilgili olarak çalışmalar yaptık. Aşağı Karakurt ile ilgili olarak müjde vereyim. En geç 10 gün içinde Aşağı Karakurt’taki geniş caddede 900 metrelik mesafede 80’lik büz ve 1800 metre bordur 6 bin metre kare parke yol inşaatı başlayacak. Biz her mahalleye dokunmaya ve hizmet götürmeye devam edeceğiz. Biz sadece Karakurt’un bir bölgesine hizmet ettik yeter diye düşünmüyoruz. Bunlarla her şey bitmedi. Yukarı Karakurt’ta bugüne kadar yaptığımız çalışmaların devamını 2016 yılında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu bölgede açılmayan yolları da yapacağız. Gelen talepleri zamana yayarak herkese hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Yaklaşık 2.5 saat süren mahalle buluşmasının ardından vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile fotoğraf çektirdi.
Pamukkale Belediyesi’nin “Mahalle Buluşmaları”nın 5. Durağı Karakurt oldu.

GÜRLESİN’DEN KARAKURT’A MÜJDE

Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler ve meclis üyeleri ile halkın karşısına çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Karakurt’un var olan sorunları çözmek için çalışıyoruz. Aşağı Karakurt’a 1 hafta on gün içinde üst yapı çalışmalarını başlatacağız” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor. Daha önce Aktepe, Cumhuriyet, Kervansaray ve Kurtluca’da düzenlenen “Mahalle Buluşmaları”nın beşincisi Karakurt’ta gerçekleşti. Yukarı Karakurt’ta düzenlenen buluşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve ilgili birim müdürleri ile meclis üyeleri Adnan Kaya ve Alparslan Albay halkın karşısına çıktı.

“HALKI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açılış konuşmasında her hafta farklı bir mahallede halka bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bizim bu çalışmada amacımız bize ulaşamayanları dinlemek. Onların isteklerinin ne olduğunu bizzat duyup, gereken çalışmaları yönlendiriyoruz. Biz ‘Mahalle Buluşmaları’nı 68 mahallede gerçekleştireceğiz” dedi.

“KARAKURT’A MÜJDEMİZ VAR”

Vatandaşlar tek tek söz alarak isteklerini ilgililere aktardı. Daha çok doğalgaz, sit alanı ve altyapı konularında talepte bulunan vatandaşların istekleri ilgililer tarafından not alındı. Her taleple ilgili olarak da Başkan Hüseyin Gürlesin, açıklayıcı bilgiler verdi. Mahalle ile ilgili olarak müjdeler veren Gürlesin, “Yukarı Karakurt ile ilgili olarak çalışmalar yaptık. Aşağı Karakurt ile ilgili olarak müjde vereyim. En geç 10 gün içinde Aşağı Karakurt’taki geniş caddede 900 metrelik mesafede 80’lik büz ve 1800 metre bordur 6 bin metre kare parke yol inşaatı başlayacak. Biz her mahalleye dokunmaya ve hizmet götürmeye devam edeceğiz. Biz sadece Karakurt’un bir bölgesine hizmet ettik yeter diye düşünmüyoruz. Bunlarla her şey bitmedi. Yukarı Karakurt’ta bugüne kadar yaptığımız çalışmaların devamını 2016 yılında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu bölgede açılmayan yolları da yapacağız. Gelen talepleri zamana yayarak herkese hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Yaklaşık 2.5 saat süren mahalle buluşmasının ardından vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.