GÖZ YAŞLARIYLA SEYRETTİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 22:15, Güncelleme: 30.01.2019 - 22:36 4224+ kez okundu.
 

GÖZ YAŞLARIYLA SEYRETTİ

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi, Çakmak Mahallesi’nde park halinde bulunan minibüste yangın çıktı.
Bugün akşam saatlerinde yaşanan olayda, park halindeki bir arac bir anda yanmaya başladı. Aracın yandığını fark eden çevre sakinleri, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Aracın sahibi gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Kendi çabaları ile yangını söndürmek istese de başarılı olamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yarım saat mücadele etti. Yangın söndürüldükten sonra ortaya çıkan manzarayı gören araç sahibi göz yaşlarını tutamadı. Çıkan yangın nedeniyle araç kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi, Çakmak Mahallesi’nde park halinde bulunan minibüste yangın çıktı.

Bugün akşam saatlerinde yaşanan olayda, park halindeki bir arac bir anda yanmaya başladı. Aracın yandığını fark eden çevre sakinleri, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Aracın sahibi gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Kendi çabaları ile yangını söndürmek istese de başarılı olamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yarım saat mücadele etti. Yangın söndürüldükten sonra ortaya çıkan manzarayı gören araç sahibi göz yaşlarını tutamadı.

Çıkan yangın nedeniyle araç kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.