Geleneksel Hale Getirdiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2015 - 15:40, Güncelleme: 04.05.2015 - 15:42 6425+ kez okundu.
 

Geleneksel Hale Getirdiler

Pamukkale Gençlik Derneği tarafından düzenlenen “3. Pamukkale Bisiklet Turu” etkinliğinde 120 bisikletliyle Pamukkale’ye gidildi. Katılımcılarının çoğunluğunun üniversite öğrencisi olduğu etkinliğe yoğun talep ve katılım vardı.
Denizli Bisikletliler Derneği üyelerinin de katıldığı bisiklet turu Pazar günü saat 10.30 da Pamukkale Gençlik Derneği önünden başladı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Özel Mediklinik Hastanesi ekipleri bisiklet turuna eşlik ettiler. Sürüş gerçekleştirilirken Pamukkale yolu üzerindeki Denizli Çocuk Yuvası’nda mola verildi. Çocuklarla oyunlar oynayan genç bisikletliler huzur evindeki büyüklerle de muhabbet edip keyifli vakit geçirdikten sonra tekrar yola çıktılar. Yaklaşık 22 km sonunda Pamukkale’ye ulaşıp burayı gezen gençler daha sonra başlangıç noktasına geri döndüler. Güvenli ve eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Pamukkale Gençlik Derneği Başkanı Muzaffer Kubal, “ Bisiklet turumuz artık geleneksel bir hal almaya başladı. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik. Amacımız hafta sonunu organize bir şekilde farklı bir etkinlikle geçirmek ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle gençlerde sosyal bir farkındalık oluşturmaktı. Katılımın yoğun olması ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan bisiklet turumuzu tamamlamamız bizi mutlu etti. Güvenliğimizi sağladığı için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne, herhangi bir kaza olma ihtimaline karşı ambulans temin eden Denizli Özel Mediklinik Hastanesi’ne ve Başhekimi Dr. Mahmut Tekin’e, tecrübeleriyle bize Pamukkale’ye kadar eşlik eden Denizli Bisikletliler Derneği’ne teşekkür ederiz.” dedi.
Pamukkale Gençlik Derneği tarafından düzenlenen “3. Pamukkale Bisiklet Turu” etkinliğinde 120 bisikletliyle Pamukkale’ye gidildi. Katılımcılarının çoğunluğunun üniversite öğrencisi olduğu etkinliğe yoğun talep ve katılım vardı.
Denizli Bisikletliler Derneği üyelerinin de katıldığı bisiklet turu Pazar günü saat 10.30 da Pamukkale Gençlik Derneği önünden başladı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Özel Mediklinik Hastanesi ekipleri bisiklet turuna eşlik ettiler. Sürüş gerçekleştirilirken Pamukkale yolu üzerindeki Denizli Çocuk Yuvası’nda mola verildi. Çocuklarla oyunlar oynayan genç bisikletliler huzur evindeki büyüklerle de muhabbet edip keyifli vakit geçirdikten sonra tekrar yola çıktılar. Yaklaşık 22 km sonunda Pamukkale’ye ulaşıp burayı gezen gençler daha sonra başlangıç noktasına geri döndüler.

Güvenli ve eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Pamukkale Gençlik Derneği Başkanı Muzaffer Kubal, “ Bisiklet turumuz artık geleneksel bir hal almaya başladı. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik. Amacımız hafta sonunu organize bir şekilde farklı bir etkinlikle geçirmek ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle gençlerde sosyal bir farkındalık oluşturmaktı. Katılımın yoğun olması ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan bisiklet turumuzu tamamlamamız bizi mutlu etti. Güvenliğimizi sağladığı için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne, herhangi bir kaza olma ihtimaline karşı ambulans temin eden Denizli Özel Mediklinik Hastanesi’ne ve Başhekimi Dr. Mahmut Tekin’e, tecrübeleriyle bize Pamukkale’ye kadar eşlik eden Denizli Bisikletliler Derneği’ne teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.