FETÖ'DEN TUTUKLU REKLAM YÜZÜ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2016 - 12:57, Güncelleme: 05.10.2016 - 19:27 3602+ kez okundu.
 

FETÖ'DEN TUTUKLU REKLAM YÜZÜ!

Denizli'deki darbe girişimi operasyonunda cemaat soruşturması kapsamında tutuklanan doktorlardan biri olan Bayram Çırak'ın dev reklam posteri halen şehrin en büyük duvarında asılı!
Denizli'deki darbe girişimi operasyonunda cemaat soruşturması kapsamında Pamukkkale Üniversitesi'nde gözaltına alınan 42 akademik ve idari personelden 30'u tutuklanmıştı. Bu doktorlardan biri olan Prof. Dr. Bayram Çırak'ın dev reklam posteri şehrin en işlek caddesi olan Gazi Bulvarında halen asılı olması durması dikkatlerden kaçmadı! 54 GÜNDÜR CEZAEVİNDE! Tutuklanmadan önce Denizli'nin Kayseri menşeyli özel bir hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisinde doktorluk görevini sürdüren Prof.Dr. Bayram Çırak, şehirde tanıtılması için dev bir reklam afişiyle gazi bulvarındaki en büyük binanın boş duvarına asılmıştı. Bayram Çırak'ın yer aldığı reklam posteri, 15 Temmuz'dan bu yana geçen zamanın rağmen halen kaldırılmadı. Kimilerinin farkında olmadığı ama kimilerinin de gördüğü zaman tanıdığı Bayram Çırak'ın bu reklam afişinin ne zaman kaldırılacağı ise merak konusu. Prof. Dr. Bayram Çırak 54 gün önce gözaltına alınmış, ertesi gün serbest bırakılıp savcılığın itirazının ardından tekrar yakalanıp tutuklanmıştı!  
Denizli'deki darbe girişimi operasyonunda cemaat soruşturması kapsamında tutuklanan doktorlardan biri olan Bayram Çırak'ın dev reklam posteri halen şehrin en büyük duvarında asılı!

Denizli'deki darbe girişimi operasyonunda cemaat soruşturması kapsamında Pamukkkale Üniversitesi'nde gözaltına alınan 42 akademik ve idari personelden 30'u tutuklanmıştı. Bu doktorlardan biri olan Prof. Dr. Bayram Çırak'ın dev reklam posteri şehrin en işlek caddesi olan Gazi Bulvarında halen asılı olması durması dikkatlerden kaçmadı!

54 GÜNDÜR CEZAEVİNDE!

Tutuklanmadan önce Denizli'nin Kayseri menşeyli özel bir hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisinde doktorluk görevini sürdüren Prof.Dr. Bayram Çırak, şehirde tanıtılması için dev bir reklam afişiyle gazi bulvarındaki en büyük binanın boş duvarına asılmıştı. Bayram Çırak'ın yer aldığı reklam posteri, 15 Temmuz'dan bu yana geçen zamanın rağmen halen kaldırılmadı. Kimilerinin farkında olmadığı ama kimilerinin de gördüğü zaman tanıdığı Bayram Çırak'ın bu reklam afişinin ne zaman kaldırılacağı ise merak konusu. Prof. Dr. Bayram Çırak 54 gün önce gözaltına alınmış, ertesi gün serbest bırakılıp savcılığın itirazının ardından tekrar yakalanıp tutuklanmıştı!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.