FETÖ BİNALARI KURUMLARA DEVREDİLİYOR!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 22:59, Güncelleme: 09.10.2017 - 23:17 4006+ kez okundu.
 

FETÖ BİNALARI KURUMLARA DEVREDİLİYOR!

Çivril Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak’ın FETÖ ye ait el konulan yurt binalarında incelemelerde bulunduğu ifade edildi.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ şirketlerine bağlı öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterirken 15 Temmuz darbe girişiminden sonra el konulan Ahmet Özel Pansiyonu, bundan böyle Çivril Emniyet Müdürlüğü binası olarak hizmet verecek.  30 Ağustos Orta Okulu arkasında bulunan Kemal Aslan erkek öğrenci yurdu ve Kızılcasöğütte bulunan Ahmet Özel Pansiyonu'nda incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak, her iki binanın da fiziki durumu hakkında detaylı rapor hazırlayarak Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne göndereceği öğrenildi. KEMAL ASLAN YURDUNU İMAM HATİP KULLANACAK Ayrıca çarşı merkezinde bulunan Kemal Aslan Erkek Öğrenci Yurdunun'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildiği ve Kızılcasöğüt'de bulunan Çivril İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri için pansiyon olarak kullanılacağı belirtildi.  BAĞIMLILARIN MEKANI OLMUŞTU Ahmet Özel Pansiyonu Vakıflar Müdürlüğü'ne devrolduktan sonra deposunda bulunan kömürlerin ve içindeki bazı eşyaların çalınması ve uyuşturucu maddesi bağımlıların mekanı olması ile gündeme gelmişti. Yapılacak değişim ile söz konusu yerleşkelerin yeniden kullanıma açılması planlanıyor. 
Çivril Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak’ın FETÖ ye ait el konulan yurt binalarında incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ şirketlerine bağlı öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterirken 15 Temmuz darbe girişiminden sonra el konulan Ahmet Özel Pansiyonu, bundan böyle Çivril Emniyet Müdürlüğü binası olarak hizmet verecek. 

30 Ağustos Orta Okulu arkasında bulunan Kemal Aslan erkek öğrenci yurdu ve Kızılcasöğütte bulunan Ahmet Özel Pansiyonu'nda incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak, her iki binanın da fiziki durumu hakkında detaylı rapor hazırlayarak Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne göndereceği öğrenildi.

KEMAL ASLAN YURDUNU İMAM HATİP KULLANACAK

Ayrıca çarşı merkezinde bulunan Kemal Aslan Erkek Öğrenci Yurdunun'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildiği ve Kızılcasöğüt'de bulunan Çivril İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri için pansiyon olarak kullanılacağı belirtildi. 

BAĞIMLILARIN MEKANI OLMUŞTU

Ahmet Özel Pansiyonu Vakıflar Müdürlüğü'ne devrolduktan sonra deposunda bulunan kömürlerin ve içindeki bazı eşyaların çalınması ve uyuşturucu maddesi bağımlıların mekanı olması ile gündeme gelmişti.

Yapılacak değişim ile söz konusu yerleşkelerin yeniden kullanıma açılması planlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.