FENALAŞINCA KAÇTILAR!
FENALAŞINCA KAÇTILAR!
Henüz yaşları 18-19 arası olan bir gurup genç kiraladıkları aparta uyuşturucu alemi yapmak istediler. Gençlerden biri aldığı uyuşturucu nedeniyle birden fenalaştı.
Denizli'de geçtiğimiz hafta ürkütücü bir olay yaşandı. Yaşları henüz 18 ila 19 arasında olan bir gurup genç, kiraladıkları apartta dehşeti yaşadı. Edinilen bilgilere göre olay Çamlık Mahallesi'nde bir apartta gerçekleşti. Arkadaş gurubuyla birlilte aparta giden 19 yaşındaki genç iddiaya göre fazla dozda uyuşturucu aldı. Polisin soruşturması kapsamında ortaya çıkan bilgiler bu yöndeydi. Aşırı dozda uyuşturucu alan ve komaya giren genç fenalaşınca arkadaşları paniğe kapılarak onu orada bırakıp kaçtı.
Önce ecstasy aldı!
Yalnız kalan genç bir süre sonra can verdi. Cesedi ise 3 gün sonra tesadüfen bulundu. Polis tarafından olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırmalar ve alınan ifadeler neticesinde ölen gencin önce ecstasy kullandığını ardından da bonzai ve kristal adı verilen maddeyi aldı. Genç bir süre sonra fenalaştı, evdekiler de korkup kaçtı. Olaydan üç gün sonra tesadüfen gencin cesedi bulundu. Polisin olay yerine gelmesinin ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı derinleştiren polis, 19 kişiyi gözaltına aldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.