FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2017 - 09:19, Güncelleme: 29.05.2017 - 10:02 3624+ kez okundu.
 

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Denizli'de bu sabah meydana gelen bir kazada şarampole yuvarlanan otomobil birden alev aldı. Araç içinde bulunan kazazedeler yanmakta olan araçtan çevredekiler tarafından kurtarıldı.
Bu sabah saatlerinde İzmir Denizli Karayolunda meydana gelen kaza yğrekleri ağızlara getirdi. Kumkısık mevkkiden kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı. İçerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil birden alev almaya başlayınca büyük bir panik yaşandı. Şarampole yuvarlanarak ağaca çarpan ve çarpmanın etkisi ile motor kısmından alev alarak yanmaya başlayan araçtan 4 kişi son dakikada kurtarıldı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişinin araçtan çıkartılmasının ardından alevler gitgide yükseldi.  Olay yerien gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürmek için büyük çaba harcadı. Araçtan çıkartılan yaralılarda ambulansla hastanelere kaldırıldı. Olayda ölen kimsenin olmaması ise büyük şans olarak yorumlandı. 
Denizli'de bu sabah meydana gelen bir kazada şarampole yuvarlanan otomobil birden alev aldı. Araç içinde bulunan kazazedeler yanmakta olan araçtan çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Bu sabah saatlerinde İzmir Denizli Karayolunda meydana gelen kaza yğrekleri ağızlara getirdi. Kumkısık mevkkiden kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı. İçerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil birden alev almaya başlayınca büyük bir panik yaşandı. Şarampole yuvarlanarak ağaca çarpan ve çarpmanın etkisi ile motor kısmından alev alarak yanmaya başlayan araçtan 4 kişi son dakikada kurtarıldı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişinin araçtan çıkartılmasının ardından alevler gitgide yükseldi. 

Olay yerien gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürmek için büyük çaba harcadı. Araçtan çıkartılan yaralılarda ambulansla hastanelere kaldırıldı. Olayda ölen kimsenin olmaması ise büyük şans olarak yorumlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.