EYT'DE FLAŞ GELİŞME

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 16:45, Güncelleme: 24.10.2018 - 16:45 3845+ kez okundu.
 

EYT'DE FLAŞ GELİŞME

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerge....
EYT 2018 gelişmeleri herkes tarafından merak ediliyor ve takip edilyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için flaş bir gelişme var. Meclis’te bu konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. İşte EYT ile ilgili tüm haberler. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu uzun süredir Türkiye’nin gündeminde yer ediyor.  Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının tespitiyle ilgili araştırma önergesi Meclis’te kabul edildi.İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun verdiği önergeye CHP, İYİ Parti ve HDP’li vekillerin yanısıra MHP’liler de lehte oy verdi.  Bu kapsamda Meclis’te konuyla ilgili araştırma komisyonu kurulacak. Emeklilikte yaşa takılanlar konusu dört muhalefet partisinin de destek verdiği ve gündemde tuttuğu bir konu. AKP ise devlete yüksek maliyet getireceği gerekçesiyle konuyla ilgili adım atmaya sıcak bakmıyor.
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerge....

EYT 2018 gelişmeleri herkes tarafından merak ediliyor ve takip edilyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için flaş bir gelişme var. Meclis’te bu konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. İşte EYT ile ilgili tüm haberler. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu uzun süredir Türkiye’nin gündeminde yer ediyor. 

Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının tespitiyle ilgili araştırma önergesi Meclis’te kabul edildi.İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun verdiği önergeye CHP, İYİ Parti ve HDP’li vekillerin yanısıra MHP’liler de lehte oy verdi.  Bu kapsamda Meclis’te konuyla ilgili araştırma komisyonu kurulacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar konusu dört muhalefet partisinin de destek verdiği ve gündemde tuttuğu bir konu. AKP ise devlete yüksek maliyet getireceği gerekçesiyle konuyla ilgili adım atmaya sıcak bakmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.