"EL YAPIMI SİNOP BIÇAĞI HEDİYE EDİLDİ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 09:32, Güncelleme: 25.11.2016 - 09:32 2869+ kez okundu.
 

"EL YAPIMI SİNOP BIÇAĞI HEDİYE EDİLDİ!

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Denizli’nin Yazmalı Efesi CHP Milletvekili Melike Basmacı’ya Sinop’a özgü el yapımı bıçak hediye etti.
CHP’nin Sinop’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklerine katılan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Sinop’ta emekli öğretmenlerle kahvaltıda buluştu. Daha sonra, Milletvekilleri Karadeniz ile Basmacı beraberlerinde CHP Sinop İl Başkanı ile birlikte Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Ergül Denizli Milletvekili Basmacı’ya Sinop’a özgü el yapımı bıçak hediye etti. Ergül, “Denizli Efelerimizin değerli elçisi Denizli’nin Yazmalı Efesi Sayın Milletvekilimize Sinop’a özgü el yapımı bıçağımızı hediye ederek, kendilerini güzel Sinopumuzu ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Basmacı da “Denizli Efelerimiz adına aldığım bu değerli el yapımı, Sinop’a özgü bıçak için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Denizli’nin Yazmalı Efesi CHP Milletvekili Melike Basmacı’ya Sinop’a özgü el yapımı bıçak hediye etti.

CHP’nin Sinop’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklerine katılan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Sinop’ta emekli öğretmenlerle kahvaltıda buluştu.

Daha sonra, Milletvekilleri Karadeniz ile Basmacı beraberlerinde CHP Sinop İl Başkanı ile birlikte Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Ergül Denizli Milletvekili Basmacı’ya Sinop’a özgü el yapımı bıçak hediye etti. Ergül, “Denizli Efelerimizin değerli elçisi Denizli’nin Yazmalı Efesi Sayın Milletvekilimize Sinop’a özgü el yapımı bıçağımızı hediye ederek, kendilerini güzel Sinopumuzu ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Basmacı da “Denizli Efelerimiz adına aldığım bu değerli el yapımı, Sinop’a özgü bıçak için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.