Ekmeğe de zam geldi

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2015 - 18:44, Güncelleme: 14.08.2015 - 18:44 3493+ kez okundu.
 

Ekmeğe de zam geldi

Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban ekmek zammı ile ilgili açıklamada bulundu
FİYATTA REKABET DEĞİL,KALİTE DE REKABET… Yapılan ekmek zammı sonrası açıklamada bulunun Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban şunları söyledi; "İlimiz merkezinde yaklaşık olarak 15 aydır ekmek fiyatı 250 gr. 80 krş olarak uygulanmaktaydı.Ancak bu süreçte başta buğday fiyatları olmak üzere , personel ücretleri , yakıt , elektrik ve diğer maliyet giderlerinde önemli ölçüde artış olmasından dolayı fırıncı esnafımız zor durumda kalmıştır.Artan maliyetlerini dikkate alarak odamız maliyet hesaplarını yeniden değerlendirmiş ve yaklaşık 15 ay gibi zamandan sonra ilimiz merkezinde 15.08.2015 tarihinden geçerli olmak üzere 250 gr. ekmeğin 1.00 TL. olarak uygulanmasına karar verilmiştir." Karadaban; "İsrafa sebebiyet verilmemesi için halkımızın gereğinden fazla ekmek satın almamaları günlük tüketebilecekleri kadar ekmek almaları tavsiyemizdir. Bundan sonraki süreçte fiyatta rekabet değil, kaliteli ekmek üretmek için fırıncı esnafımız kendi aralarında rekabete girecektir.İlerki dönemlerde fırıncılarımız çeşitli ekmek üretimi için etkinlikler düzenlenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.
Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban ekmek zammı ile ilgili açıklamada bulundu

FİYATTA REKABET DEĞİL,KALİTE DE REKABET…

Yapılan ekmek zammı sonrası açıklamada bulunun Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban şunları söyledi; "İlimiz merkezinde yaklaşık olarak 15 aydır ekmek fiyatı 250 gr. 80 krş olarak uygulanmaktaydı.Ancak bu süreçte başta buğday fiyatları olmak üzere , personel ücretleri , yakıt , elektrik ve diğer maliyet giderlerinde önemli ölçüde artış olmasından dolayı fırıncı esnafımız zor durumda kalmıştır.Artan maliyetlerini dikkate alarak odamız maliyet hesaplarını yeniden değerlendirmiş ve yaklaşık 15 ay gibi zamandan sonra ilimiz merkezinde 15.08.2015 tarihinden geçerli olmak üzere 250 gr. ekmeğin 1.00 TL. olarak uygulanmasına karar verilmiştir."

Karadaban; "İsrafa sebebiyet verilmemesi için halkımızın gereğinden fazla ekmek satın almamaları günlük tüketebilecekleri kadar ekmek almaları tavsiyemizdir.
Bundan sonraki süreçte fiyatta rekabet değil, kaliteli ekmek üretmek için fırıncı esnafımız kendi aralarında rekabete girecektir.İlerki dönemlerde fırıncılarımız çeşitli ekmek üretimi için etkinlikler düzenlenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.