Eğitim İş "Kim izin veriyor hangi sıfatla yapıyorlar"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 13:09, Güncelleme: 28.11.2018 - 13:09 2894+ kez okundu.
 

Eğitim İş "Kim izin veriyor hangi sıfatla yapıyorlar"

Eğitim İş Denizli Şubesi başkanı Namık Kemal Aydoğan okullara siyasetin bulaştığını iddia etti.
Aydoğan yaptığı açıklamada okullarda siyasi parti organlarının ziyaretinden rahatsızlık duyulduğunu, siyasi parti organlarının okullara girdiğini, bazı okullarda bu durumu tespit ettiklerini söyledi. Aydoğan  okul eğitimcilerin yeridir derken açıklamasında şu sözlere yer verdi.  "Bir kaç gündür okullarımızda iktidar partisi gençlik kolları dolaşıyor . Okullarda siyasi kimliklerin bu şekilde dolaşması etik değildir. Hangi sıfatla bunu yapıyorlar, kim izin veriyor bu duruma? Kaldı ki eğitim sorunlarını bilmeyen , vakıf olmayan kişilerin okulda bulunmasının eğitim öğretim açısından da hiçbir katkısı olmamaktadır. Okullarımızda siyasetçi değil eğitimci görmek istiyoruz" dedi.  Aydoğan konuyla ilgili yetkililerden ve siyasilerden açıklama beklediklerini duyurdu. 
Eğitim İş Denizli Şubesi başkanı Namık Kemal Aydoğan okullara siyasetin bulaştığını iddia etti.

Aydoğan yaptığı açıklamada okullarda siyasi parti organlarının ziyaretinden rahatsızlık duyulduğunu, siyasi parti organlarının okullara girdiğini, bazı okullarda bu durumu tespit ettiklerini söyledi. Aydoğan  okul eğitimcilerin yeridir derken açıklamasında şu sözlere yer verdi.  "Bir kaç gündür okullarımızda iktidar partisi gençlik kolları dolaşıyor . Okullarda siyasi kimliklerin bu şekilde dolaşması etik değildir. Hangi sıfatla bunu yapıyorlar, kim izin veriyor bu duruma? Kaldı ki eğitim sorunlarını bilmeyen , vakıf olmayan kişilerin okulda bulunmasının eğitim öğretim açısından da hiçbir katkısı olmamaktadır. Okullarımızda siyasetçi değil eğitimci görmek istiyoruz" dedi. 

Aydoğan konuyla ilgili yetkililerden ve siyasilerden açıklama beklediklerini duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.