DUYGULANDIRAN GÖRÜNTÜ!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2018 - 13:33, Güncelleme: 30.11.2018 - 13:58 3801+ kez okundu.
 

DUYGULANDIRAN GÖRÜNTÜ!

Hava sıcaklığının hızla düştüğü bu günlerde Denizli'de içinizi ısıtacak bir manzara objektiflere yakalandı.
Kasım ayı ile birlikte iyice düşen hava sıcaklıkları günlük hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Soğuk hava ve bir süredir aralıklarla da olsa devam eden yağışlar, sokakta yaşayan canlılara da olumsuzluklar yaşatıyor. Zaman zaman, cadde ve kaldırımların üzerinde bulunan dükkanların paspasları ve saçaklarına kıvrılıp uyuyan sokak hayvanlarına hepimiz rastlamışızdır. İÇİNİZİ ISITACAK OLAY  Şehrin en işlek caddesi olan Gazi Bulvarı'nda ki bir mağaza sahibi, sokakta yaşayan canlıları unutmadı. Hayvanların soğuktan etkilenmesini istemeyen işletmeci, iş yerinde bulunan battaniye ve havlu benzeri malzemeleri kaldırıma sererek hayvanların soğuktan korunmasına yardımcı oldu. Objektiflere yansıyan görüntülerde hayvanların üzerlerinin de örtülmüş olması adeta görenlerin içini ısıttı. 
Hava sıcaklığının hızla düştüğü bu günlerde Denizli'de içinizi ısıtacak bir manzara objektiflere yakalandı.

Kasım ayı ile birlikte iyice düşen hava sıcaklıkları günlük hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Soğuk hava ve bir süredir aralıklarla da olsa devam eden yağışlar, sokakta yaşayan canlılara da olumsuzluklar yaşatıyor. Zaman zaman, cadde ve kaldırımların üzerinde bulunan dükkanların paspasları ve saçaklarına kıvrılıp uyuyan sokak hayvanlarına hepimiz rastlamışızdır.

İÇİNİZİ ISITACAK OLAY 

Şehrin en işlek caddesi olan Gazi Bulvarı'nda ki bir mağaza sahibi, sokakta yaşayan canlıları unutmadı. Hayvanların soğuktan etkilenmesini istemeyen işletmeci, iş yerinde bulunan battaniye ve havlu benzeri malzemeleri kaldırıma sererek hayvanların soğuktan korunmasına yardımcı oldu. Objektiflere yansıyan görüntülerde hayvanların üzerlerinin de örtülmüş olması adeta görenlerin içini ısıttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.