"DÜNYA YERİNDEN OYNAR KADINLAR BİRLİK OLSA"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2017 - 20:42, Güncelleme: 30.03.2017 - 21:35 4078+ kez okundu.
 

"DÜNYA YERİNDEN OYNAR KADINLAR BİRLİK OLSA"

Referanduma sayılı günler kala "hayır" çalışması için her gün bir bölgede temaslarını sürdüren CHP PM üyesi Gülizar Biçer Karaca kadınlara seslenerek, "Dünya yerinden oynar kadınlar birlik olsa" dedi ve onlara neden "hayır" dediklerini "mesele vatan meselesi" sözleriyle anlattı.
Referandum çalışmaları kapsamında "Hayır" için temaslarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, 16 Nisan'ın parti meselasi olmadığını belirterek, kadınlara büyük bir görev düştüğünü hatta o gün sağcısı-solcusu, kadını-erkeği herkesin vatanı için "hayır" demesi gerektiğini söyledi.  "KADINLARIMIZ KARRLI" "Bugünü değil yarınları düşünmek gerek" diyerek kadınlara seslenen Karaca, "Çocuklarımız nasıl bir rejimde yaşayacak? Biliyorum ki kadınlarımız kararlı. Kadınlarımız, bu siyaset değil Memleket meselesi diyor. Sevgili Kadınlarımız, sizlerin bu kararı ile çocuklarımızın geleceği daha aydınlık ve özgür olacak. Ekmeğine alın terini katık eden Kadınlarımız çocuklarının geleceği için #Hayır lı bir iş yapacak. Sözkonusu vatansa, çocuklarımızın yarınlarıysa yorulur mu hiç insan? Biz, yurttaşlık sorumluluğumuzun gereği ve aynı zamanda çocuklarımızın geleceği için referandum sürecinde her zeminde “hayır” diye haykıracağız." dedi.  "DÜNYA YERİNDEN OYNAR KADINLAR BİRLİK OLSA" Türk kadınının kurtuluş savaşında üstlendiği misyonu hatırlatan Karaca, "Biz dinlenmemek üzere yola çıktığımızda yan yana yürümeye başladık.Birbirimizden en zor zamanlarda destek aldık. Hep yüreklice aydınlık yarınlar için kol kola yürüdük. Yılmadık,korkmadık. Cünkü hep ve daima biz olduk. Demokrasiden yana olan herkesi bedeli tüm ülke için çok ağır olacak bu anayasa değişikliğine karşı aynı kararlılıkla direnmeye çağırıyoruz. Dünya yerinden oynar kadınlar birlik olsa. Biriz,beraberiz, #Hayır zaferine birlikte yürüyoruz. Bu güzelim memleketi kuranlara bile verilmeyen yetkiyi bir kişiye Biz halkız,halkından korkmayan lidere alışığız. İyi ki varsınız." dedi.  "ÜZÜM PARA ETMEZ, MOZOT-GÜBRE BORCU ÖDEMEZ" Konuşmasında ayrıca çiftçinin ve köylünün sorunlarına da aeğinen Karaca, "Üzüm para etmez, mazot-gübre borcu ödenmez. Çiftçi traktörünü satıp borç ödeyecek. Bu referandum çiftçinin sorununu çözecek mi? İşçiye, çiftçiye kaynak yok. O zaman 50 milletvekiline, meclis dışından atanacak bakan ve başkan yardımcılarına ödenecek yüksek maaşlara kaynağı nerden bulacaklar? İşte bu yüzden, bir kişiye bu yetkiler verilmez. Bütün gücümüzle çalışacağız. Birlik için, huzur İçin, güneşli günler için ve bir de çocuklarımız için hayır. Seçtiğim değil, bir kişinin atadığı yönetecekse elbette hayır" dedi.  
Referanduma sayılı günler kala "hayır" çalışması için her gün bir bölgede temaslarını sürdüren CHP PM üyesi Gülizar Biçer Karaca kadınlara seslenerek, "Dünya yerinden oynar kadınlar birlik olsa" dedi ve onlara neden "hayır" dediklerini "mesele vatan meselesi" sözleriyle anlattı.

Referandum çalışmaları kapsamında "Hayır" için temaslarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, 16 Nisan'ın parti meselasi olmadığını belirterek, kadınlara büyük bir görev düştüğünü hatta o gün sağcısı-solcusu, kadını-erkeği herkesin vatanı için "hayır" demesi gerektiğini söyledi. 

"KADINLARIMIZ KARRLI"

"Bugünü değil yarınları düşünmek gerek" diyerek kadınlara seslenen Karaca, "Çocuklarımız nasıl bir rejimde yaşayacak? Biliyorum ki kadınlarımız kararlı. Kadınlarımız, bu siyaset değil Memleket meselesi diyor. Sevgili Kadınlarımız, sizlerin bu kararı ile çocuklarımızın geleceği daha aydınlık ve özgür olacak. Ekmeğine alın terini katık eden Kadınlarımız çocuklarının geleceği için #Hayır lı bir iş yapacak. Sözkonusu vatansa, çocuklarımızın yarınlarıysa yorulur mu hiç insan? Biz, yurttaşlık sorumluluğumuzun gereği ve aynı zamanda çocuklarımızın geleceği için referandum sürecinde her zeminde “hayır” diye haykıracağız." dedi. 

"DÜNYA YERİNDEN OYNAR KADINLAR BİRLİK OLSA"

Türk kadınının kurtuluş savaşında üstlendiği misyonu hatırlatan Karaca, "Biz dinlenmemek üzere yola çıktığımızda yan yana yürümeye başladık.Birbirimizden en zor zamanlarda destek aldık. Hep yüreklice aydınlık yarınlar için kol kola yürüdük. Yılmadık,korkmadık. Cünkü hep ve daima biz olduk. Demokrasiden yana olan herkesi bedeli tüm ülke için çok ağır olacak bu anayasa değişikliğine karşı aynı kararlılıkla direnmeye çağırıyoruz. Dünya yerinden oynar kadınlar birlik olsa. Biriz,beraberiz, #Hayır zaferine birlikte yürüyoruz. Bu güzelim memleketi kuranlara bile verilmeyen yetkiyi bir kişiye Biz halkız,halkından korkmayan lidere alışığız. İyi ki varsınız." dedi. 

"ÜZÜM PARA ETMEZ, MOZOT-GÜBRE BORCU ÖDEMEZ"

Konuşmasında ayrıca çiftçinin ve köylünün sorunlarına da aeğinen Karaca, "Üzüm para etmez, mazot-gübre borcu ödenmez. Çiftçi traktörünü satıp borç ödeyecek. Bu referandum çiftçinin sorununu çözecek mi? İşçiye, çiftçiye kaynak yok. O zaman 50 milletvekiline, meclis dışından atanacak bakan ve başkan yardımcılarına ödenecek yüksek maaşlara kaynağı nerden bulacaklar? İşte bu yüzden, bir kişiye bu yetkiler verilmez. Bütün gücümüzle çalışacağız. Birlik için, huzur İçin, güneşli günler için ve bir de çocuklarımız için hayır. Seçtiğim değil, bir kişinin atadığı yönetecekse elbette hayır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.