DSBMYO’nun Akademik Yıl Açılış Dersi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal Tarafından Verildi

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.10.2025 - 09:35, Güncelleme: 01.10.2025 - 09:35 311 kez okundu.
 

DSBMYO’nun Akademik Yıl Açılış Dersi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal Tarafından Verildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun (DSBMYO) “Tarih Bilinci Işığında Filistin ve Gazze: İşgal ve Direniş” başlıklı akademik açılış dersi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal tarafından verildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarından ilkini DSBMYO Müdürü Prof. Dr. Tülay Metin gerçekleştirdi. Prof. Dr. Metin konuşmasında şunları ifade etti: “Bu yıl birlikte sadece akademik bilgileri değil, insan olmanın gerektiğini de öğrenmek için çaba gösterebiliriz. Sevgili gençler, sizler geleceğimizin teminatısınız. Ailenizle vatana, millete ve dünyaya faydalı bireyler olmalısınız. Şunu biliyorum ki, hepinizin elinde kendi toplumumuzu, çevremizi ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirme potansiyeli var. Dünyanın dört bir köşesinde insana doğaya eğitime ve bilime fayda sağlayacak çalışmalar yapacak güce sahipsiniz. Unutmayın ki küçük bir adım büyük bir değişime yol açabilir. Üniversitemiz hem akademik hem de sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamak adına çalışmalarına devam etmektedir. Değerli öğrenci arkadaşlarım, birlikte çalışarak daha güçlü olacağız. Daha büyük başarılara imzalar atacağız ve topluma değer katacak bireyler olacağız. Hepimiz yaşadığımız toplumda bir arada varız. Sadece kendimizi değil, etrafımızdaki insanları da düşünerek hareket etmek zorundayız. Birlikte güçlü olduğumuzdan birbirimizi destekleyerek daha büyük başarılara da imza atacağımızı unutmamalıyız. Sorunların çözümünün hepimizin elinde olduğuna inanıyorum. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.” Rektör Yardımcı Prof. Dr. Ersan Öz ise yaptığı konuşmada, etkinliğin verimli geçmesini ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek sözü Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal’a bıraktı. Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal, “Tarih Bilinci Işığında Filistin ve Gazze: İşgal ve Direniş” başlıklı konuşmasında farklı medeniyetlerden örnekler paylaşarak tarihten günümüze bir değerlendirme gerçekleştirdi. Programın sonunda katkı ve katılımlarından dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Öz, Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal’a teşekkür belgesi takdim etti.    
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun (DSBMYO) “Tarih Bilinci Işığında Filistin ve Gazze: İşgal ve Direniş” başlıklı akademik açılış dersi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal tarafından verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik açılış konuşmaları ile devam etti.

Açılış konuşmalarından ilkini DSBMYO Müdürü Prof. Dr. Tülay Metin gerçekleştirdi. Prof. Dr. Metin konuşmasında şunları ifade etti: “Bu yıl birlikte sadece akademik bilgileri değil, insan olmanın gerektiğini de öğrenmek için çaba gösterebiliriz. Sevgili gençler, sizler geleceğimizin teminatısınız. Ailenizle vatana, millete ve dünyaya faydalı bireyler olmalısınız. Şunu biliyorum ki, hepinizin elinde kendi toplumumuzu, çevremizi ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirme potansiyeli var. Dünyanın dört bir köşesinde insana doğaya eğitime ve bilime fayda sağlayacak çalışmalar yapacak güce sahipsiniz. Unutmayın ki küçük bir adım büyük bir değişime yol açabilir. Üniversitemiz hem akademik hem de sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamak adına çalışmalarına devam etmektedir. Değerli öğrenci arkadaşlarım, birlikte çalışarak daha güçlü olacağız. Daha büyük başarılara imzalar atacağız ve topluma değer katacak bireyler olacağız. Hepimiz yaşadığımız toplumda bir arada varız. Sadece kendimizi değil, etrafımızdaki insanları da düşünerek hareket etmek zorundayız. Birlikte güçlü olduğumuzdan birbirimizi destekleyerek daha büyük başarılara da imza atacağımızı unutmamalıyız. Sorunların çözümünün hepimizin elinde olduğuna inanıyorum. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.”

Rektör Yardımcı Prof. Dr. Ersan Öz ise yaptığı konuşmada, etkinliğin verimli geçmesini ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek sözü Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal’a bıraktı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal, “Tarih Bilinci Işığında Filistin ve Gazze: İşgal ve Direniş” başlıklı konuşmasında farklı medeniyetlerden örnekler paylaşarak tarihten günümüze bir değerlendirme gerçekleştirdi.

Programın sonunda katkı ve katılımlarından dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Öz, Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal’a teşekkür belgesi takdim etti.

 
 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
su kaçağı tespiti fiyatları dini chat etanj armatür kuşadası escort antalya travesti çorlu escort çerkezköy escort çeşme escort kayseri escort konya escort gaziantep escort fethiye escort bodrum escort bets10 giriş