Dikkat! Aydın-Denizli Otoyolu’nun Bu Kesimi Trafiğe Kapanıyor
Dikkat! Aydın-Denizli Otoyolu’nun Bu Kesimi Trafiğe Kapanıyor
Aydın-Denizli Otoyolu’nun Aydın yönündeki 7-15. kilometreleri, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Ulaşım, karşı taşıt yolundan çift yönlü sağlanacak.
Aydın- Denizli Otoyolu’nu kullanacak sürücüler için önemli bir trafik düzenlemesi yapıldı. Otoyolun Aydın istikametindeki 7 ile 15. kilometreleri arasında gerçekleştirilecek üstyapı ve bakım-onarım çalışmaları nedeniyle yaklaşık 8 kilometrelik bölüm araç trafiğine kapatılacak.
TRAFİK TEK TAŞIT YOLUNDAN ÇİFT YÖNLÜ AKACAK
Çalışmalar süresince Aydın yönündeki trafik, karşı taşıt yoluna aktarılacak. Böylece otoyolun Denizli istikametindeki taşıt yolu, belirlenen kesimde çift yönlü olarak kullanılacak.
SÜRÜCÜLERE UYARI
Karayolları Genel Müdürlüğü, çalışma alanından geçecek sürücülerin trafik işaret ve levhalarına dikkat etmelerini ve hızlarını yol koşullarına göre ayarlamalarını istedi.
Çalışmalar nedeniyle bölgede zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanabileceği belirtilirken, sürücülerin güzergâh üzerindeki yönlendirmeleri takip etmeleri önem taşıyor.
Çalışmanın başlangıç ve tamamlanma saatlerine ilişkin ise henüz açıklama yapılmadı.
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
