DENİZLİ'DE 1 TUTUKLAMA DAHA..!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2016 - 16:02, Güncelleme: 21.07.2016 - 16:11 4428+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DE 1 TUTUKLAMA DAHA..!

Tugay Komutanı, Merkez Komutanı, Kurmay Başkanı tutuklandı.
Darbe girişiminin ardından Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığı’nda tutuklamalar sürüyor. Tugay Komutanı ve Kurmay Başkanı’nın ardından Merkez Komutanı Albay Ziver İnci de tutuklandı. Darbe girişinin ardından tüm kamu kurumlarını kapsayan görevden almalara Müftülük de eklendi. Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Müftülüklerine bağlı 22 imam ve müezzin görevden alındı. Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci başta olmak üzere müdür, şef ve memur kadrosundan toplam 25 kişi açığa alındı. Darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsında YÖK, bütün üniversitelerde dekanların istifasını istemişti. Pamukkale Üniversitesi’nde istifası istenen 13 Dekan, istifalarını sundu. İşte istifa ederek görevlerinden ayrılan dekanlar… Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan BABACAN  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza ERDEM  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe AKBULUT  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alaattin ŞEN  Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet AKGÜN  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hakan AYGÖREN  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sülün EVİNÇ TORLAK Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Osman Nuri AĞDAĞ  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selçuk TOPRAK  Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serdar İPLİKÇİ  Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ilgaz AKDOĞAN  Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Levent TUNCAY  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar ENLİ
Tugay Komutanı, Merkez Komutanı, Kurmay Başkanı tutuklandı.

Darbe girişiminin ardından Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığı’nda tutuklamalar sürüyor. Tugay Komutanı ve Kurmay Başkanı’nın ardından Merkez Komutanı Albay Ziver İnci de tutuklandı. Darbe girişinin ardından tüm kamu kurumlarını kapsayan görevden almalara Müftülük de eklendi. Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Müftülüklerine bağlı 22 imam ve müezzin görevden alındı.

Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci başta olmak üzere müdür, şef ve memur kadrosundan toplam 25 kişi açığa alındı.

Darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsında YÖK, bütün üniversitelerde dekanların istifasını istemişti. Pamukkale Üniversitesi’nde istifası istenen 13 Dekan, istifalarını sundu. İşte istifa ederek görevlerinden ayrılan dekanlar…

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan BABACAN 
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza ERDEM 
Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe AKBULUT 
Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alaattin ŞEN 
Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet AKGÜN 
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hakan AYGÖREN 
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sülün EVİNÇ TORLAK
Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Osman Nuri AĞDAĞ 
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selçuk TOPRAK 
Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serdar İPLİKÇİ 
Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ilgaz AKDOĞAN 
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Levent TUNCAY 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar ENLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.