Denizli Vergi Dairesi’nden Dto’ya Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2015 - 17:41, Güncelleme: 02.03.2015 - 17:44 6940+ kez okundu.
 

Denizli Vergi Dairesi’nden Dto’ya Ziyaret

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve ekibi, “Vergi Haftası” kutlamaları çerçevesinde Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, ziyaretten duydu­ğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir ülkenin kalkınması, yaşam standartlarının artması için vergi önemli bir etkendir. Denizli Ticaret Odası üyeleri ve diğer esnaflarımız, Türkiye ortalaması­na bakıldığında vergi ödeme konusunda öncü konumdadırlar. Bu anlamda üyelerimiz başta olmak üzere vergisini ödeyen tüm Denizlili esnafları­mıza teşekkür ediyorum.” dedi. Vergi Dairesi Başkanı Evci, her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri ara­sında Vergi Haftası olarak kutlandığını hatırlatarak, “Bu hafta kapsamında çeşitli etkin­likler yapmaktayız. Maliye Bakanlığı ve bağlı birimler tarafından verginin, kalkınma ve ekonomik anlamda büyümeye olan etkisini toplumun tüm kesimlerine benimsetmek amacındayız. Bu doğrultuda da vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığını kazandırmak için çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz. Denizli’deki birçok mükellef, vergi konusunda hassas davranmaktadır. Bu hassasiyet dolayısıyla başta Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer olmak üzere tüm üyelere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ayrıca Evci, Denizli Ticaret Odası’nı, Denizli ve Ankara’daki görevleri dolayısıyla tebrik ederek, başarılı çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu.  Konuşmaların ardından Evci, Özer’e Vergi Haftası dolayısıyla hazırlanan rozeti taktı.  
Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve ekibi, “Vergi Haftası” kutlamaları çerçevesinde Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, ziyaretten duydu­ğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir ülkenin kalkınması, yaşam standartlarının artması için vergi önemli bir etkendir. Denizli Ticaret Odası üyeleri ve diğer esnaflarımız, Türkiye ortalaması­na bakıldığında vergi ödeme konusunda öncü konumdadırlar. Bu anlamda üyelerimiz başta olmak üzere vergisini ödeyen tüm Denizlili esnafları­mıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Evci, her yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri ara­sında Vergi Haftası olarak kutlandığını hatırlatarak, “Bu hafta kapsamında çeşitli etkin­likler yapmaktayız. Maliye Bakanlığı ve bağlı birimler tarafından verginin, kalkınma ve ekonomik anlamda büyümeye olan etkisini toplumun tüm kesimlerine benimsetmek amacındayız. Bu doğrultuda da vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığını kazandırmak için çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz. Denizli’deki birçok mükellef, vergi konusunda hassas davranmaktadır. Bu hassasiyet dolayısıyla başta Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer olmak üzere tüm üyelere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ayrıca Evci, Denizli Ticaret Odası’nı, Denizli ve Ankara’daki görevleri dolayısıyla tebrik ederek, başarılı çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Evci, Özer’e Vergi Haftası dolayısıyla hazırlanan rozeti taktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.