DENİZLİ POLİSİ DÜĞMEYE BASTI!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2016 - 08:18, Güncelleme: 19.11.2016 - 08:47 2850+ kez okundu.
 

DENİZLİ POLİSİ DÜĞMEYE BASTI!

Denizli Polisinden huzur operasyonu!
Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehrin farklı noktalarında huzur operasyonu gerçekleştirdi. Son dönemde artan terör olayları ve yabancı uyruklu kişilerin sayısında artış ve en önemlisi uyuşturucu dağılımının önüne geçmek isteyen Denizli polisi düğmeye bastı. Akşam saatlerinde sahaya inen çok sayıda polis şehrin farklı noktalarda otomobil ve şahıslar üzerinde aramalar yaptı. Şüphelenilen araç ve kişiler aranarak gbt sorgusundan geçirildi. Kanuna uygunsuz eşyalara el konuldu, araması bulunan kişiler gözaltına alındı. Denizli’nin huzurlu bir kent olması için operasyonların süreceği açıklandı!
Denizli Polisinden huzur operasyonu!

Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehrin farklı noktalarında huzur operasyonu gerçekleştirdi. Son dönemde artan terör olayları ve yabancı uyruklu kişilerin sayısında artış ve en önemlisi uyuşturucu dağılımının önüne geçmek isteyen Denizli polisi düğmeye bastı. Akşam saatlerinde sahaya inen çok sayıda polis şehrin farklı noktalarda otomobil ve şahıslar üzerinde aramalar yaptı. Şüphelenilen araç ve kişiler aranarak gbt sorgusundan geçirildi. Kanuna uygunsuz eşyalara el konuldu, araması bulunan kişiler gözaltına alındı.

Denizli’nin huzurlu bir kent olması için operasyonların süreceği açıklandı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.