ÇİVRİL'DE UYUŞTURUCUYA 2 TUTUKLAMA!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2017 - 21:35, Güncelleme: 27.09.2017 - 21:55 4082+ kez okundu.
 

ÇİVRİL'DE UYUŞTURUCUYA 2 TUTUKLAMA!

Denizli'nin Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı, Denizli'de uyuşturucu ticareti yapan küçük bir uyuşturucu şebekesini suçüstü yakaladı.
Denizli'nin en büyük ilçelerinden biri olan Çivril'de meydana gelen olayda; Jandarma ekipleri başarılı bir çalışmaya imza attı. Rutin devriyesini sürdüren ekiplerin dikkati sayesinde ortaya çıkartılan olay şöyle gelişiyor. Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri,  Şenköy mahallesinde tarla içinde park etmiş bir aracı göz hapsine alıyor. Bir süre izlenen araç ve çevresindekilerin şüpheli hareketleri, jandarma timlerini harekete geçiyoru. Şahısların yanına gelen ekipler, aracı kontrol etmek istiyor. Şüpheliler duruma itiraz etsede, jandarma tarafından didik didik aranan araçta kullanıma hazır 20 fişek esrar maddesi ele geçirildi. Şahısların yapılan GBT sorgularında daha öncede uyuşturucu kullanmaktan sabıkaları çıkınca şahıslar sorgulanmak üzere Çivril Jandarma komutanlığa götürüldü. Yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli'nin Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı, Denizli'de uyuşturucu ticareti yapan küçük bir uyuşturucu şebekesini suçüstü yakaladı.

Denizli'nin en büyük ilçelerinden biri olan Çivril'de meydana gelen olayda; Jandarma ekipleri başarılı bir çalışmaya imza attı. Rutin devriyesini sürdüren ekiplerin dikkati sayesinde ortaya çıkartılan olay şöyle gelişiyor. Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri,  Şenköy mahallesinde tarla içinde park etmiş bir aracı göz hapsine alıyor. Bir süre izlenen araç ve çevresindekilerin şüpheli hareketleri, jandarma timlerini harekete geçiyoru. Şahısların yanına gelen ekipler, aracı kontrol etmek istiyor. Şüpheliler duruma itiraz etsede, jandarma tarafından didik didik aranan araçta kullanıma hazır 20 fişek esrar maddesi ele geçirildi.

Şahısların yapılan GBT sorgularında daha öncede uyuşturucu kullanmaktan sabıkaları çıkınca şahıslar sorgulanmak üzere Çivril Jandarma komutanlığa götürüldü.

Yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.