Chp'den Karakova'ya Yardım Eli

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2015 - 12:40, Güncelleme: 16.01.2015 - 13:06 4160+ kez okundu.
 

Chp'den Karakova'ya Yardım Eli

CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından organize edilen yardım kampanyası kapsamında, ilimizin Karakova Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara kıyafet yardımı yapıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Maddi durumu yetersiz ve alım gücü olmayan insanların tespit edilerek yapılan yardımlarda çok sayıda kazak, kaban, ayakkabı ve benzeri eşyalar yeni sahiplerine teslim edildi. Projeden elde edilen kıyafetler CHP'li kadınlar tarafından İlimizin Karakova Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara dağıtıldı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, "Kadın Kollarımızla birlikte Karakova Mahallemizdeyiz. Partililerimizin yardımıyla topladığımız giysileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Emeği geçenlere selam olsun. " dedi. Tabu ayrıca, bu tür yardımlara her zaman devam edeceklerini ve partilililerden verdikleri desteklerini sürdürmelerini istedi. CHP'nin her zaman ezilen ve mazlumların yanında olan bir parti olduğunu sözlerine ekleyen Tabu, "İnsanları eşit yaşam sürdüğü, her kesimin kazanç elde edebildiği, çocukların yarınlara umutla bakabildiği bir Türkiye'yi inşaa etmek için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. 
CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından organize edilen yardım kampanyası kapsamında, ilimizin Karakova Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara kıyafet yardımı yapıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Maddi durumu yetersiz ve alım gücü olmayan insanların tespit edilerek yapılan yardımlarda çok sayıda kazak, kaban, ayakkabı ve benzeri eşyalar yeni sahiplerine teslim edildi. Projeden elde edilen kıyafetler CHP'li kadınlar tarafından İlimizin Karakova Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara dağıtıldı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, "Kadın Kollarımızla birlikte Karakova Mahallemizdeyiz. Partililerimizin yardımıyla topladığımız giysileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Emeği geçenlere selam olsun. " dedi.
Tabu ayrıca, bu tür yardımlara her zaman devam edeceklerini ve partilililerden verdikleri desteklerini sürdürmelerini istedi. CHP'nin her zaman ezilen ve mazlumların yanında olan bir parti olduğunu sözlerine ekleyen Tabu, "İnsanları eşit yaşam sürdüğü, her kesimin kazanç elde edebildiği, çocukların yarınlara umutla bakabildiği bir Türkiye'yi inşaa etmek için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.