Chp’den İşçilerle Simitli Bayramlaşma

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2015 - 15:34, Güncelleme: 02.05.2015 - 15:38 4355+ kez okundu.
 

Chp’den İşçilerle Simitli Bayramlaşma

Denizli CHP Örgütü ve kalabalık CHP Kafilesi 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’nı farklı bir eylemle kutladılar. 1 Mayıs Cuma günü sabahı sabah erkenden Denizli Organize Sanayi Bölgesinde konumlanan CHP Milletvekili adayları, parti örgütleri ve kalabalık CHP heyeti, yanlarında götürdükleri simitleri servis araçlarındaki işçilere tek tek dağıtarak işçilerin bayramını kutladılar.
 Denizli OSB Ana yol kavşağını sabah erkenden afiş, pankartlar ve bayraklarla süsleyen CHP’liler, Milletvekili adayları Melike Basmacı, Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca, Adil Demir, Ahmet Divarci ve Halis Ödel ile birlikte, OSB girişinde servis minibüslerini durdurarak işçilere simit ikram ettiler, 1 MAYIS İşçi bayramlarını kutladılar. 1 MAYIS Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu: “CHP Olarak bu yıl daha etkin ve farklı bir kutlama yapmak istedik. Ne yazık ki emek bayramında çoğu işçilerimiz, emekçilerimiz bayram yapamıyor ve işyerlerinde, işlerini yetiştirebilmek için çalışmak durumunda kalıyorlar. Biz de bu bayramda çalışan işçilerimizle, sabahın erken saatinde olmak istedik. Onlara simit ikramında bulunarak bayramlarını kutladık. CHP iktidarında  asgari ücretten verginin kaldırılacağını ve en az 1500.- TL asgari ücret verileceğini kendilerine taahhüt ettik. Bu vesile ile de partim ve milletvekili adaylarımızla birlikte tüm emekçşi, işçi, fikir işçisi, üreten kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi bayramlarını kutluyor, 8 Haziran’da daha müreffeh, daha mutlu bir Türkiye’de buluşmayı diliyorum.”  Dedi. Organize Sanayi Bölgesinde bayramlaşmayı  tamamlayan CHP Örgütü ve CHP’liler  öğleyin de 1 Mayıs Kortejinde yer alarak diğer gruplarla birlikte İşçi Bayramını kutladılar.     
Denizli CHP Örgütü ve kalabalık CHP Kafilesi 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’nı farklı bir eylemle kutladılar. 1 Mayıs Cuma günü sabahı sabah erkenden Denizli Organize Sanayi Bölgesinde konumlanan CHP Milletvekili adayları, parti örgütleri ve kalabalık CHP heyeti, yanlarında götürdükleri simitleri servis araçlarındaki işçilere tek tek dağıtarak işçilerin bayramını kutladılar.

 Denizli OSB Ana yol kavşağını sabah erkenden afiş, pankartlar ve bayraklarla süsleyen CHP’liler, Milletvekili adayları Melike Basmacı, Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca, Adil Demir, Ahmet Divarci ve Halis Ödel ile birlikte, OSB girişinde servis minibüslerini durdurarak işçilere simit ikram ettiler, 1 MAYIS İşçi bayramlarını kutladılar.

1 MAYIS Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu: “CHP Olarak bu yıl daha etkin ve farklı bir kutlama yapmak istedik. Ne yazık ki emek bayramında çoğu işçilerimiz, emekçilerimiz bayram yapamıyor ve işyerlerinde, işlerini yetiştirebilmek için çalışmak durumunda kalıyorlar. Biz de bu bayramda çalışan işçilerimizle, sabahın erken saatinde olmak istedik. Onlara simit ikramında bulunarak bayramlarını kutladık. CHP iktidarında  asgari ücretten verginin kaldırılacağını ve en az 1500.- TL asgari ücret verileceğini kendilerine taahhüt ettik. Bu vesile ile de partim ve milletvekili adaylarımızla birlikte tüm emekçşi, işçi, fikir işçisi, üreten kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi bayramlarını kutluyor, 8 Haziran’da daha müreffeh, daha mutlu bir Türkiye’de buluşmayı diliyorum.”  Dedi.

Organize Sanayi Bölgesinde bayramlaşmayı  tamamlayan CHP Örgütü ve CHP’liler  öğleyin de 1 Mayıs Kortejinde yer alarak diğer gruplarla birlikte İşçi Bayramını kutladılar.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.