CHP SAFLARINA KATILDI!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 15:20, Güncelleme: 29.01.2019 - 15:48 3899+ kez okundu.
 

CHP SAFLARINA KATILDI!

MHP Pamukkale Meclis Üyesi Ferhat Aslan, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’ya seçim döneminde destek olmak için partisinden ve belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.
Denizli'de, İYİ Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kapmasının ardından, önce iki merkez ilçeyi, ardından ise Merkezefendi'den vazgeçip Pamukkale'de ısrarcı olması Denizli'de siyasi arenayı adeta ambole etti. İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından ilginç bir istifa haberi gündeme bomba gibi düştü.  MHP'DEN İSTİFA ETTİ! Yerel seçimler yaklaşırken ilginç bir istifa haberi herkesi şok etti. Yıllardır MHP içerisinde siyaset yapan ve MHP Pamukkale Belediye Meclisi üyeliği görevini yürüten Ferhat Aslan partisinden istifa ettiğii duyurdu. Aslan istifa gerekçesi olarak, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'yı desteklemek olarak açıkladı. CHP SAFLARINA KATILDI Aslan, milli ve manevi değerlere sahip, Pamukkale’ye etkin hizmet sunumuyla önemli katkı koyacağını düşündüğü için Divarcı’nın yanında olup, ekibinde çalışacağını açıklarken, CHP’ye de geçmiş oldu. İstifasının ana nedeninin CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı olduğunu açıklayan Aslan, “Siyasi hayatıma bugüne kadar devam etiğim MHP’den ve Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeliğinden istifa etim. Sebebi ise, milli ve manevi değerlere sahip bir kişilik olarak gördüğüm CHP’den Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Divarcı’ya destek vermek içindir. Pamukkale İlçemizi çok seviyorum. İlçemizin kalkınması, nitelikli belediyecilik hizmetleriyle mutlu ve huzurlu bir toplum inşasını sağlamada yine belirttiğim gibi milli ve manevi değerlerine sahip bir kişi olan Divarcı’nın bunu başaracağına inancım tam. Bu nedenle istifam sonrası yerel seçim sürecinde Divarcı’nın ekibinde yer alarak çalışacağım. Siyasi hayatıma CHP’de artık devam edeceğim” dedi. İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ'DE YOK! Gelen istifa haberinin öncesi gazetecilerle bir araya gelen İyi Parti Denizli İl Teşkilatı, Merkezefendi Belediye Başkan adayı çıkarmayacaklarını, CHP Adayı Şeniz Süzek Doğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıklamışlardı. Aynı toplantıda; Pamukkale'yi istediklerini, "CHP'nin Pamukkale'de kazanma şansı yok. Bize vermelidirler. CHP İl Başkanlığı bizden haftasonuna kadar süre istedi." sözleri gündeme getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, "Merkezefendi'de ittifak adayını desteklemekle bir adım atmış olduk. Şimsi sıra CHP'de" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 
MHP Pamukkale Meclis Üyesi Ferhat Aslan, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’ya seçim döneminde destek olmak için partisinden ve belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Denizli'de, İYİ Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kapmasının ardından, önce iki merkez ilçeyi, ardından ise Merkezefendi'den vazgeçip Pamukkale'de ısrarcı olması Denizli'de siyasi arenayı adeta ambole etti. İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından ilginç bir istifa haberi gündeme bomba gibi düştü. 

MHP'DEN İSTİFA ETTİ!

Yerel seçimler yaklaşırken ilginç bir istifa haberi herkesi şok etti. Yıllardır MHP içerisinde siyaset yapan ve MHP Pamukkale Belediye Meclisi üyeliği görevini yürüten Ferhat Aslan partisinden istifa ettiğii duyurdu. Aslan istifa gerekçesi olarak, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'yı desteklemek olarak açıkladı.

CHP SAFLARINA KATILDI

Aslan, milli ve manevi değerlere sahip, Pamukkale’ye etkin hizmet sunumuyla önemli katkı koyacağını düşündüğü için Divarcı’nın yanında olup, ekibinde çalışacağını açıklarken, CHP’ye de geçmiş oldu. İstifasının ana nedeninin CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı olduğunu açıklayan Aslan, “Siyasi hayatıma bugüne kadar devam etiğim MHP’den ve Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeliğinden istifa etim. Sebebi ise, milli ve manevi değerlere sahip bir kişilik olarak gördüğüm CHP’den Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Divarcı’ya destek vermek içindir. Pamukkale İlçemizi çok seviyorum. İlçemizin kalkınması, nitelikli belediyecilik hizmetleriyle mutlu ve huzurlu bir toplum inşasını sağlamada yine belirttiğim gibi milli ve manevi değerlerine sahip bir kişi olan Divarcı’nın bunu başaracağına inancım tam. Bu nedenle istifam sonrası yerel seçim sürecinde Divarcı’nın ekibinde yer alarak çalışacağım. Siyasi hayatıma CHP’de artık devam edeceğim” dedi.

İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ'DE YOK!

Gelen istifa haberinin öncesi gazetecilerle bir araya gelen İyi Parti Denizli İl Teşkilatı, Merkezefendi Belediye Başkan adayı çıkarmayacaklarını, CHP Adayı Şeniz Süzek Doğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıklamışlardı. Aynı toplantıda; Pamukkale'yi istediklerini, "CHP'nin Pamukkale'de kazanma şansı yok. Bize vermelidirler. CHP İl Başkanlığı bizden haftasonuna kadar süre istedi." sözleri gündeme getiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, "Merkezefendi'de ittifak adayını desteklemekle bir adım atmış olduk. Şimsi sıra CHP'de" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.