CHP Denizli’de “Facebook Hesabı” Krizi: Ali Osman Horzum’dan Dikkat Çeken Paylaşım
CHP Denizli’de “Facebook Hesabı” Krizi: Ali Osman Horzum’dan Dikkat Çeken Paylaşım
“Son Kale Yıkıldı mı? CHP Denizli’de Sosyal Medya Depremi”
CHP Denizli’de “Mutlak Butlan” tartışmaları sonrası yeni bir kriz daha yaşandı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Denizli İl Başkanlığı’na ait Facebook hesabının kontrolünün ellerinden alındığını duyurdu.
Horzum paylaşımında, “Mutlak Butlan; CHP Denizli İl Başkanlığımıza ait Facebook hesabımıza kadar uzanıp el koymuşlardır. Aramızda kalsın bizi susturamayacaklar…” ifadelerini kullandı.
Paylaşımla birlikte yayımlanan kamuoyu açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:
“Mutlak Butlan kararı sonrası tedbiren atanan Genel Merkez yönetimi tarafından, CHP Denizli İl Başkanlığımıza ait Facebook hesabının kontrolü tarafımızdan alınmıştır.
Bu sebeple, CHP Denizli İl Başkanlığı Facebook hesabından şu an itibariyle yapılacak paylaşımlar tarafımızdan gerçekleştirilmeyecektir.
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına resmi açıklamalarımızı farklı iletişim kanallarımız üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz.”
Yaşanan gelişme, geçtiğimiz günlerde kamuoyunda gündem olan “Son Kale Denizli” çıkışının ardından CHP Denizli cephesindeki gerilimin sürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.