Çavuşoğlu: Ulusal Yas Böyle Birşey Galiba

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2014 - 18:29, Güncelleme: 15.05.2014 - 22:14 3799+ kez okundu.
 

Çavuşoğlu: Ulusal Yas Böyle Birşey Galiba

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, attığı bir twitle Soma da yaşanan gelişmelere tepki gösterdi. "Danışmandan tekme, Başbakan'dan tokat" diyen Çavuşoğlu; " Ulusal yas böyle bir şey galiba" dedi.
Soma da meydana gelen maden kazasının ardından  3 günlük milli yas ilan edilmişti. Facinın ardından bölgeye giden Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Somalılar tarafından eleştirilmiş ve protesto ile karşılanmıştı. İlk olarak, Başbakanın danışmanı tarafından bir işçi yakınının tekmelendiği görüntüler ekrana yansımıştı. Daha bu olay tazeliğini korurken Başbakan Erdoğan'da kalabalık arasında ki bir vatandaşa yumruk atttığı görüntüler bomba etkisi yarattı. Bu görüntülerin ardından tepkisini dile getiren CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu facebook hesabından Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Çavuşoğlu, "Danışmandan tekme, Başbakan'dan tokat. Ulusal Yas böyle birşey galiba" ifadelerini sarf etti. Çavuşoğlu ayrıca, "Kara elmas diyarında sıcak bir yuva için mücadele ederken hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, attığı bir twitle Soma da yaşanan gelişmelere tepki gösterdi. "Danışmandan tekme, Başbakan'dan tokat" diyen Çavuşoğlu; " Ulusal yas böyle bir şey galiba" dedi.
  • Soma da meydana gelen maden kazasının ardından  3 günlük milli yas ilan edilmişti. Facinın ardından bölgeye giden Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Somalılar tarafından eleştirilmiş ve protesto ile karşılanmıştı. İlk olarak, Başbakanın danışmanı tarafından bir işçi yakınının tekmelendiği görüntüler ekrana yansımıştı. Daha bu olay tazeliğini korurken Başbakan Erdoğan'da kalabalık arasında ki bir vatandaşa yumruk atttığı görüntüler bomba etkisi yarattı.
    Bu görüntülerin ardından tepkisini dile getiren CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu facebook hesabından Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Çavuşoğlu, "Danışmandan tekme, Başbakan'dan tokat. Ulusal Yas böyle birşey galiba" ifadelerini sarf etti. Çavuşoğlu ayrıca, "Kara elmas diyarında sıcak bir yuva için mücadele ederken hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.