Burdur'da Alevilere Hakaret

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2016 - 02:43, Güncelleme: 08.05.2016 - 02:43 3346+ kez okundu.
 

Burdur'da Alevilere Hakaret

İHH ve Mayder isimli gerici dernekler tarafından, Burdur'da ...
İHH ve Mayder isimli gerici dernekler tarafından, Burdur'da bir lisenin pansiyonunda düzenlenen toplantıda konuşan kara çarşaflı bir kadın "Alevilik sapıklıktır" ifadelerini kullandı. Çocuk sömürüsü ve Erdoğan'ın anayasasına verdikleri destekle bilinen İHH ve Mayder isimli gerici derneklerin Burdur Göller Yöresi Anadolu Lisesi Pansiyon'unda düzenledikleri toplantıda skandal ifadeler kullanıldı. Toplantıda konuşan ve kendisini dinleyenlere "dua" öğreten kara çarşaflı bir kadın daha sonra kendisine "Alevlikle" ilgili sorulan bir soru üzerine  "Alevilik, içinde çok farklı dalları olan ama peygamberliğin aslında Hz. Muhammed'e değil de Hz. Ali'ye gönderilmiş sapık düşünceleri olan bir inanç" yanıtını verdi.
İHH ve Mayder isimli gerici dernekler tarafından, Burdur'da ...

İHH ve Mayder isimli gerici dernekler tarafından, Burdur'da bir lisenin pansiyonunda düzenlenen toplantıda konuşan kara çarşaflı bir kadın "Alevilik sapıklıktır" ifadelerini kullandı.

Çocuk sömürüsü ve Erdoğan'ın anayasasına verdikleri destekle bilinen İHH ve Mayder isimli gerici derneklerin Burdur Göller Yöresi Anadolu Lisesi Pansiyon'unda düzenledikleri toplantıda skandal ifadeler kullanıldı.

Toplantıda konuşan ve kendisini dinleyenlere "dua" öğreten kara çarşaflı bir kadın daha sonra kendisine "Alevlikle" ilgili sorulan bir soru üzerine  "Alevilik, içinde çok farklı dalları olan ama peygamberliğin aslında Hz. Muhammed'e değil de Hz. Ali'ye gönderilmiş sapık düşünceleri olan bir inanç" yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.