BUGÜNÜN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2018 - 16:29, Güncelleme: 22.12.2018 - 16:29 3962+ kez okundu.
 

BUGÜNÜN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI

Sis adeta koca bir şehri yuttu.
Denizli’de bugün etkili olan sis nedeniyle teleferikte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Sabah saatlerinden itibaren Denizli’nin yüksek kesimlerinde sis etkili oluyor. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin 17 Ekim 2015'te hizmete aldığı Denizli Teleferikte sisle birlikte muhteşem manzara ortaya çıktı. Sis bulutları görmek için vatandaşlar, teleferiğe çıkarak manzarayı doyasıya seyredip bol bol fotoğraf çekildiler.
Sis adeta koca bir şehri yuttu.

Denizli’de bugün etkili olan sis nedeniyle teleferikte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Sabah saatlerinden itibaren Denizli’nin yüksek kesimlerinde sis etkili oluyor.

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin 17 Ekim 2015'te hizmete aldığı Denizli Teleferikte sisle birlikte muhteşem manzara ortaya çıktı.

Sis bulutları görmek için vatandaşlar, teleferiğe çıkarak manzarayı doyasıya seyredip bol bol fotoğraf çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.