BU GECE UYUMAYACAKLAR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2018 - 14:57, Güncelleme: 31.12.2018 - 15:24 3033+ kez okundu.
 

BU GECE UYUMAYACAKLAR

Denizli’de yılbaşı gecesini insanların rahat ve huzur içinde geçirmesi için Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adeta teyakkuzda halinde görev yapacak.
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi ve öncesinde Denizli genelinde tedbirlerini aldı. Hem merkez hem de ilçelerde Denizli polisi, yaşanacak her türlü sıkıntıya mahal vermemek için gece boyunca adeta teyakkuz halinde görevlerini yapacak. İnsanların yoğun olduğu yerler, ana arterler, eğlence mekanları, gençlerin yoğun olduğu üniversite çevresi ve trafik güvenliği noktasında Denizli polisi tüm tedbirlerini alarak, planlamasını yaptı. Trafik, asayiş, uyuşturucuyla ve kaçakçılıkla mücadele konularıyla alakalı çok ciddi sıkı tedbirler alan Denizli polisi özellikle, kaçak içki noktasında ardı ardına operasyonlar düzenleyerek insanların sağılığını da korumaya devam ediyor. Denizli polisi özellikle kaçak içki konusunda uyanıklara göz açtırmıyor. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Denizli halkının güvenli ve
Denizli’de yılbaşı gecesini insanların rahat ve huzur içinde geçirmesi için Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adeta teyakkuzda halinde görev yapacak.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi ve öncesinde Denizli genelinde tedbirlerini aldı. Hem merkez hem de ilçelerde Denizli polisi, yaşanacak her türlü sıkıntıya mahal vermemek için gece boyunca adeta teyakkuz halinde görevlerini yapacak.

İnsanların yoğun olduğu yerler, ana arterler, eğlence mekanları, gençlerin yoğun olduğu üniversite çevresi ve trafik güvenliği noktasında Denizli polisi tüm tedbirlerini alarak, planlamasını yaptı. Trafik, asayiş, uyuşturucuyla ve kaçakçılıkla mücadele konularıyla alakalı çok ciddi sıkı tedbirler alan Denizli polisi özellikle, kaçak içki noktasında ardı ardına operasyonlar düzenleyerek insanların sağılığını da korumaya devam ediyor. Denizli polisi özellikle kaçak içki konusunda uyanıklara göz açtırmıyor. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Denizli halkının güvenli ve

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.