BU AFİŞLERİ KİM YIRTTI?

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2017 - 12:52, Güncelleme: 24.03.2017 - 13:31 3801+ kez okundu.
 

BU AFİŞLERİ KİM YIRTTI?

Referandum çalışmaları kapsamında CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından Denizli'de yürütülen 'HAYIR' çalışmalarına yönelik saldırı gerçekleştirildi.
16 Nisan'da yapılacak olan referandum kapsamında Denizli'de "Hayır" kampanyası yürüten CHP Pamukkale İlçe Başkanlığının Denizli'de 9 farklı bölgede kiraladığı bilboardların 3'ünde tahribat gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Osman Tabu'nun iddialarına göre söz konusu bilboardların, bu gün Denizli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçeceği yerlerde bilinçli olarak söküldüğü yönünde. Yaşanan olay hakkında bir açıklama yapan Başkan Osman Tabu, "Bilboardlardaki bizim afişlerimiz kedini bilmez magandalar tarafından yırtılmış. Özellikle Cumhurbaşkanının geçeceği güzergahlardaki afişlerimiz seçilmiş. Açık hava tiyatrosu önü, stadyum önü, Lise Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi kavşağındaki üç afişimiz saldırıya uğradı." dedi.  Söz konusu tahribatların giderilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür A.Ş'ye müracat ettiklerini kaydeden Tabu, yetkililerin ancak Cumhurbaşkanının ziyaretinden sonra tekrar yırtılan afişeri düzeltebileceklerini söylediklerini ifade ederek, "CHP Pamukkale İlçe Başkanlığınca kiralanıp bedeli ödenen bu bilboardların oldu bittiye getirilerek Cumhurbaşkanının miting günü kaldırılması, evet cephesinin demokrasiye bakışını ortaya koyuyor." dedi. 
Referandum çalışmaları kapsamında CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından Denizli'de yürütülen 'HAYIR' çalışmalarına yönelik saldırı gerçekleştirildi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum kapsamında Denizli'de "Hayır" kampanyası yürüten CHP Pamukkale İlçe Başkanlığının Denizli'de 9 farklı bölgede kiraladığı bilboardların 3'ünde tahribat gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Osman Tabu'nun iddialarına göre söz konusu bilboardların, bu gün Denizli'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçeceği yerlerde bilinçli olarak söküldüğü yönünde. Yaşanan olay hakkında bir açıklama yapan Başkan Osman Tabu, "Bilboardlardaki bizim afişlerimiz kedini bilmez magandalar tarafından yırtılmış. Özellikle Cumhurbaşkanının geçeceği güzergahlardaki afişlerimiz seçilmiş. Açık hava tiyatrosu önü, stadyum önü, Lise Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi kavşağındaki üç afişimiz saldırıya uğradı." dedi. 

Söz konusu tahribatların giderilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür A.Ş'ye müracat ettiklerini kaydeden Tabu, yetkililerin ancak Cumhurbaşkanının ziyaretinden sonra tekrar yırtılan afişeri düzeltebileceklerini söylediklerini ifade ederek, "CHP Pamukkale İlçe Başkanlığınca kiralanıp bedeli ödenen bu bilboardların oldu bittiye getirilerek Cumhurbaşkanının miting günü kaldırılması, evet cephesinin demokrasiye bakışını ortaya koyuyor." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.