BİR CHP'Lİ İSME DAHA SİLAHLI SALDIRI1

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2016 - 21:50, Güncelleme: 02.11.2016 - 21:50 3000+ kez okundu.
 

BİR CHP'Lİ İSME DAHA SİLAHLI SALDIRI1

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin aracına kurşun isabet ettiği haberlere yansıdı!
Edinilen bilgiye ghöre, Handan Toprak Benli, ikamet ettiği sitenin yönetimi ile görüşürken park halindeki makam aracına kurşun isabet etti. Araç içerisinde o sırada kimsenin bulunmaması bir faciayı önledi. Başkan Dr.Handan Toprak benli yaptığı açıklamada "2 Kasım 2016 Saat 19:30 sıralarında ikamet ettiğim sitenin Yönetimi ile görüşürken park halindeki makam aracımızın ön camından şoför mahalline kurşun isabet etmiştir. Aracın içinden şoför dahil hepimiz inmiş olduğumuzdan herhangi bir kimseye isabet etmemiş ve yaralanan olmamıştır. Konu ile ilgili araştırma yapılmaktadır." dedi.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin aracına kurşun isabet ettiği haberlere yansıdı!

Edinilen bilgiye ghöre, Handan Toprak Benli, ikamet ettiği sitenin yönetimi ile görüşürken park halindeki makam aracına kurşun isabet etti. Araç içerisinde o sırada kimsenin bulunmaması bir faciayı önledi.

Başkan Dr.Handan Toprak benli yaptığı açıklamada "2 Kasım 2016 Saat 19:30 sıralarında ikamet ettiğim sitenin Yönetimi ile görüşürken park halindeki makam aracımızın ön camından şoför mahalline kurşun isabet etmiştir. Aracın içinden şoför dahil hepimiz inmiş olduğumuzdan herhangi bir kimseye isabet etmemiş ve yaralanan olmamıştır. Konu ile ilgili araştırma yapılmaktadır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.