Beyağaç'ta Feci Kaza!
Beyağaç'ta Feci Kaza!
Denizli'nin Beyağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşlı bir çift hayatını kaybetti. Kontrolden çıkan otomobilin yol kenarında bulunan bir iş yerinin deposuna çarpması sonucu gerçekleşen kazada sürücü Ahmet Gözlek ile eşi Ayşe Gözlek olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kaza, Beyağaç ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde, Huzur Camii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 81 yaşındaki Ahmet Gözlek yönetimindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarında bulunan bir iş yerinin deposuna çarparak durabildi.
Sağlık Ekipleri Çiftin Hayatını Kaybettiğini Belirledi
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, sürücü Ahmet Gözlek ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Ayşe Gözlek’in hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden çiftin cenazeleri otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.
Polis Soruşturma Başlattı
Denizli’nin Beyağaç ilçesinde yaşanan ölümcül trafik kazasının nedenine ilişkin polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kaza, ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.