BEKİLLİ MYO’DA KARİYER SEMİNERİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2015 - 19:55, Güncelleme: 17.11.2015 - 19:55 3186+ kez okundu.
 

BEKİLLİ MYO’DA KARİYER SEMİNERİ

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen “Hayatımız Kariyer” seminerinde, öğrenciler iş hayatının inceliklerini öğrenirken farklı sektörlerde kariyer sahibi kişilerle tanışma imkânı da buldu.
Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda ARYA Dönüşüm Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitime, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerde kariyer kavramının ne olduğu, nasıl algılandığı ve nasıl algılanması gerektiği hakkında bilgi verilirken, seminere konuşmacı olarak Yelda Yolay Kazanoğlu katıldı. Kazanoğlu, iş başvurusunda bulunurken işverenin karşısına kişinin özgeçmişinden çok kendisinin çıkması gerektiğini, kişinin hayatı boyunca oluşturduğu birikimlerin sahip olduğu en büyük değer olduğunu ve ünvanın bir kariyer olmadığını belirtti. Arya Dönüşüm Merkezi kurucusu ve kariyer koçu olan Kazanoğlu, kariyerin kişinin yaşamının kendisi olduğunu vurguladı. Seminer öğrencilere dağıtılan sertifikanın ardından son buldu.
Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen “Hayatımız Kariyer” seminerinde, öğrenciler iş hayatının inceliklerini öğrenirken farklı sektörlerde kariyer sahibi kişilerle tanışma imkânı da buldu.

Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda ARYA Dönüşüm Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen eğitime, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerde kariyer kavramının ne olduğu, nasıl algılandığı ve nasıl algılanması gerektiği hakkında bilgi verilirken, seminere konuşmacı olarak Yelda Yolay Kazanoğlu katıldı.

Kazanoğlu, iş başvurusunda bulunurken işverenin karşısına kişinin özgeçmişinden çok kendisinin çıkması gerektiğini, kişinin hayatı boyunca oluşturduğu birikimlerin sahip olduğu en büyük değer olduğunu ve ünvanın bir kariyer olmadığını belirtti. Arya Dönüşüm Merkezi kurucusu ve kariyer koçu olan Kazanoğlu, kariyerin kişinin yaşamının kendisi olduğunu vurguladı. Seminer öğrencilere dağıtılan sertifikanın ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.