Bekilli İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Zolan'a Ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 17:04, Güncelleme: 10.02.2015 - 17:08 3871+ kez okundu.
 

Bekilli İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Zolan'a Ziyaret

Ak Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Bekillimizin ne derdi varsa derman olmaya çalışacağız" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce kongrelerini yaparak göreve gelen Ak Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ak Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Zolan'ı yeni yönetim kurulu ile birlikte ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Sizleri ziyaret ederek yeni yönetimi tanıtmak ve yapılan hizmetler için teşekkür etmek istedik. Büyükşehir oluşumu ile birlikte ilçelerimizde yeni ekipmanların hizmet vermesinin yanı sıra yeni projeler hayata geçiriliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından ilçemizde oldukça güzel çalışmalar yapılıyor. İlçemizde yaşanan sıkıntılar güzel bir çerçevede gideriliyor. Bunlar sizlerin sayesinde oldu ve bu çalışmaların devamını istiyoruz" dedi. "Yapılamaz denilen projeler hayata geçirilecek" Başkan Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah hep beraber Bekillimize, Denizlimize hizmet edeceğiz. Bekillimizin ne derdi varsa derman olmaya çalışacağız. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından Bekilli'de birçok ilkler ve başlangıçlar yapıldığına dikkati çeken Başkan Zolan, "İnşallah her geçen gün bu artarak devam edecek. Birkaç yıl sonra baktığımızda Bekilli daha iyi noktaya gelmiş olacak. Yapılamaz, hayal bile edilemez denilen bir çok proje hayata geçirilecek. Bunu da beraber yapacağız inşallah. Ben bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 
Ak Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Bekillimizin ne derdi varsa derman olmaya çalışacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce kongrelerini yaparak göreve gelen Ak Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ak Parti Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Zolan'ı yeni yönetim kurulu ile birlikte ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Sizleri ziyaret ederek yeni yönetimi tanıtmak ve yapılan hizmetler için teşekkür etmek istedik. Büyükşehir oluşumu ile birlikte ilçelerimizde yeni ekipmanların hizmet vermesinin yanı sıra yeni projeler hayata geçiriliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından ilçemizde oldukça güzel çalışmalar yapılıyor. İlçemizde yaşanan sıkıntılar güzel bir çerçevede gideriliyor. Bunlar sizlerin sayesinde oldu ve bu çalışmaların devamını istiyoruz" dedi.

"Yapılamaz denilen projeler hayata geçirilecek"

Başkan Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah hep beraber Bekillimize, Denizlimize hizmet edeceğiz. Bekillimizin ne derdi varsa derman olmaya çalışacağız. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından Bekilli'de birçok ilkler ve başlangıçlar yapıldığına dikkati çeken Başkan Zolan, "İnşallah her geçen gün bu artarak devam edecek. Birkaç yıl sonra baktığımızda Bekilli daha iyi noktaya gelmiş olacak. Yapılamaz, hayal bile edilemez denilen bir çok proje hayata geçirilecek. Bunu da beraber yapacağız inşallah. Ben bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.