BAŞKAN İLHAN, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2019 - 15:30, Güncelleme: 16.03.2019 - 15:30 3618+ kez okundu.
 

BAŞKAN İLHAN, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentinde iki camiye, cuma namazı sırasında silahlı saldırı düzenlenmiş ve 49 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırı ile ilgili Baro kınama mesajı yayımladı.
Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan Yeni Zelanda'nın ChristChurch şehrindeki iki camiye cuma namazı sırasında yapılan silahlı saldırı ile yaptığı açıklamada Yeni Zellanda halkına baş sağlığı diledi. İşte yaptığı açıklama "Yeni Zelanda'nın ChristChurch şehrindeki iki camiye cuma namazı sırasında yapılan silahlı saldırı sonucu ibadet ederken hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Yeni Zelanda halkına başsağlığı dileriz. Yaşam hakkı en kutsal haktır. İnsanlığı hedef alan dini, fikri, ahlaki hiçbir temeli olmayan yaşam hakkına karşı yapılan saldırıları lanetliyor ve kınıyoruz"
Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentinde iki camiye, cuma namazı sırasında silahlı saldırı düzenlenmiş ve 49 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırı ile ilgili Baro kınama mesajı yayımladı.

Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan Yeni Zelanda'nın ChristChurch şehrindeki iki camiye cuma namazı sırasında yapılan silahlı saldırı ile yaptığı açıklamada Yeni Zellanda halkına baş sağlığı diledi. İşte yaptığı açıklama

"Yeni Zelanda'nın ChristChurch şehrindeki iki camiye cuma namazı sırasında yapılan silahlı saldırı sonucu ibadet ederken hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Yeni Zelanda halkına başsağlığı dileriz. Yaşam hakkı en kutsal haktır. İnsanlığı hedef alan dini, fikri, ahlaki hiçbir temeli olmayan yaşam hakkına karşı yapılan saldırıları lanetliyor ve kınıyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.