Başkan Çavuşoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı: “Çocuklarımız İçin Daha Güvenli Bir Gelecek İnşa Etmeliyiz”
Başkan Çavuşoğlu’ndan 23 Nisan Mesajı: “Çocuklarımız İçin Daha Güvenli Bir Gelecek İnşa Etmeliyiz”
Bülent Nuri Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümünü gururla karşıladıklarını belirtti.
Başkan Çavuşoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmesinin, geleceğe duyulan güvenin en güçlü göstergesi olduğunu vurguladı.
“23 Nisan tarihi bir dönüm noktasıdır”
Çavuşoğlu mesajında, 23 Nisan’ın millet egemenliğinin ilan edildiği en önemli günlerden biri olduğuna dikkat çekerek, bu anlamlı günün tarihsel önemine işaret etti.
Acı olaylara vurgu
Son günlerde Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan olayların üzüntüsünü dile getiren Çavuşoğlu, çocukların güvenli ve huzurlu bir ortamda büyümesinin önemine dikkat çekti.
“Çocuklar umut ve barışın simgesi”
Çocukların eşit fırsatlara sahip olduğu bir gelecek için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirten Çavuşoğlu, yerel yönetimler olarak çocukların daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi için çalıştıklarını ifade etti.
Şehitlere minnet, çocuklara kutlama
Mesajının sonunda başta Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını anan Çavuşoğlu, tüm çocukların ve Denizlililerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.