Bartal: Teleferiğe Binen Var Mı?

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2015 - 15:47, Güncelleme: 09.05.2015 - 15:56 4134+ kez okundu.
 

Bartal: Teleferiğe Binen Var Mı?

CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Osman Bartal, sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine topladı. Bartal'ın hedefindeki isim ise Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Zeytinköy'de yapılan teleferik çalışmalarına "Teleferiğe binen var mı?" diyerek göndermede bulunan Bartal, Başkan Zolan'dan bir açıklama yapmasını istedi.
CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Osman Bartal, sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine topladı. Bartal'ın hedefindeki isim ise Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Zeytinköy'de yapılan teleferik çalışmalarına göndermede bulunan Bartal, Zolan'ın geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamaya göndermede bularak; Teleferiğe binen var mı? diye sordu.  Sosyal medyadaki Osman Bartal hesabından bu sabah bir paylaşımda bulunan CHP Pamukkale Belediye Meclis üyesi olan Bartal, Belediye Başkanı Osman Zolan'ı geçmişte söylediği bir söz ve taahütü gündeme getirerek topa tuttu.  TELEFERİĞE BİNEN VAR MI? Zeytinköy mahallesinde yapımı devam eden teleferik çalışmalarında henüz sonuç alamamasını eleştiren Bartal'ın açıklamarı şöyle; " Bu fotoğraf B.şehir belediyemizin resmi internet sitesinden alınmış bir açıklama olup, yaklaşık 1 yıl önce yapılmış bir açıklamadır. Açıklamada teleferiğin 1,5 ay içinde biteceği ifade edilmiştir, bu kadar zaman geçmesine rağmen niçin bitirilemedi. Kamuoyunda bazı iddialar varki bunlar hakkında sayın başkan Zolan açıklama yaparak bizleri bilgilendirmelidir. İddialara göre projede hatalar var, uygulumada hatalar var. teleferik ayakları oturtulurken yanlış oturtulmuş.Hal böyleyse vatandaşın milyonlarca lirası çöpe gitmiş demektir." dedi. Konuyla iligili olarak Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor. 
CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Osman Bartal, sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine topladı. Bartal'ın hedefindeki isim ise Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Zeytinköy'de yapılan teleferik çalışmalarına "Teleferiğe binen var mı?" diyerek göndermede bulunan Bartal, Başkan Zolan'dan bir açıklama yapmasını istedi.
CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Osman Bartal, sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine topladı. Bartal'ın hedefindeki isim ise Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Zeytinköy'de yapılan teleferik çalışmalarına göndermede bulunan Bartal, Zolan'ın geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamaya göndermede bularak; Teleferiğe binen var mı? diye sordu. 
Sosyal medyadaki Osman Bartal hesabından bu sabah bir paylaşımda bulunan CHP Pamukkale Belediye Meclis üyesi olan Bartal, Belediye Başkanı Osman Zolan'ı geçmişte söylediği bir söz ve taahütü gündeme getirerek topa tuttu. 

TELEFERİĞE BİNEN VAR MI?

Zeytinköy mahallesinde yapımı devam eden teleferik çalışmalarında henüz sonuç alamamasını eleştiren Bartal'ın açıklamarı şöyle; " Bu fotoğraf B.şehir belediyemizin resmi internet sitesinden alınmış bir açıklama olup, yaklaşık 1 yıl önce yapılmış bir açıklamadır. Açıklamada teleferiğin 1,5 ay içinde biteceği ifade edilmiştir, bu kadar zaman geçmesine rağmen niçin bitirilemedi. Kamuoyunda bazı iddialar varki bunlar hakkında sayın başkan Zolan açıklama yaparak bizleri bilgilendirmelidir. İddialara göre projede hatalar var, uygulumada hatalar var. teleferik ayakları oturtulurken yanlış oturtulmuş.Hal böyleyse vatandaşın milyonlarca lirası çöpe gitmiş demektir." dedi.
Konuyla iligili olarak Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.