BARO VE SİYASET CAMİASINI ÜZEN HABER

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2018 - 16:15, Güncelleme: 02.11.2018 - 16:31 3652+ kez okundu.
 

BARO VE SİYASET CAMİASINI ÜZEN HABER

Denizli siyaset dünyası ve baro camiasını üzen haber.
Denizli Barosu avukatlarından Tevfik Kendirli, bu sabah yoğun bakıma alındı. Sabah saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Kendirli, özel sağlık hastanesine kaldırıldı. Doktorların acil müdehale ettiği Kendirli'nin 3 damarının tıkalı olduğu ve enjio yapıldığı öğrenilirken sağlık durumunun ciddiyetini kuruduğu bilgisine ulaşıldı.  ÜNİVERSİTEYE SEVK EDİLDİ Bu sabah saatlerinde Özel Sağlık Hastanesine kaldırılan Kendirli'nin an itibari ile Pamukkale Üniversitesine sevk edildiği öğrenildi.  Avukat Tevfik Kendirli, Milletvekili Teoman Sancar'ın İl Başkanı olduğu dönemde döneminde il başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.  Kendrli ailesi ve sevenlerinin hastanede bekleyişi sürüyor. 
Denizli siyaset dünyası ve baro camiasını üzen haber.

Denizli Barosu avukatlarından Tevfik Kendirli, bu sabah yoğun bakıma alındı. Sabah saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Kendirli, özel sağlık hastanesine kaldırıldı. Doktorların acil müdehale ettiği Kendirli'nin 3 damarının tıkalı olduğu ve enjio yapıldığı öğrenilirken sağlık durumunun ciddiyetini kuruduğu bilgisine ulaşıldı. 

ÜNİVERSİTEYE SEVK EDİLDİ

Bu sabah saatlerinde Özel Sağlık Hastanesine kaldırılan Kendirli'nin an itibari ile Pamukkale Üniversitesine sevk edildiği öğrenildi. 

Avukat Tevfik Kendirli, Milletvekili Teoman Sancar'ın İl Başkanı olduğu dönemde döneminde il başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı. 

Kendrli ailesi ve sevenlerinin hastanede bekleyişi sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.