Baklan'da Değişim Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2015 - 15:28, Güncelleme: 12.03.2015 - 15:42 3238+ kez okundu.
 

Baklan'da Değişim Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, göreve geldiği günden bu yana yaptığı atılımlarla İlçenin adete çehresini değiştirdi. Her geçen gün yenilenen, cadde ve sokaklarıyla adeta şehrin moderliğine kavuşan Baklan'da son çalışma ise İcikli Mahallesi oldu.
İcikli mahalle yollarının yenilendiğini belirten Gülsever, yıllardır bakımı yapılmamış ve yolları kötü durumda olan İcikli Mahalle ve mezarlık  yollarının belediye ekiplerince stabilize edildiğini ve Baklan'daki tüm mahallelerin çehresinin değiştiğini söyledi. El birliğiyle Baklanımız çok daha güzel olacak Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever İcikli Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ardından mahallelinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. İcikli Kahvehanesi’ndeki kahvaltıda mahallelilere yapılan çalışmaları aktaran Gülsever, “Baklan Belediyemiz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının ortak çalışmasıyla İcikli Mahallemizdeki yolları ve yıllardır bakımı yapılmayan İcikli Mezarlığı çevresini düzenlendik. Düzenlenen yollarımız kumlanarak mezarlığın çevresinde de bakımsız olan yollarımız yenilendi. Çalışmalarımızda 5 kamyon, 3 kepçe, 1 greyder, 1 silindir ve 20 personelimiz görev aldı. İnsanlarımızın rahatça mezarlık ziyaretlerinde bulunabilmeleri için gerekli olan tüm mezarlık bakım ve onarım çalışmalarımız eksiksiz tamamlandı. Mezarlık içerisindeki bakımsız ağaçlar budanarak yeni fidanlar dikildi” dedi. Mahallelerin yeni çehrelere kavuşacağının altını çizen Gülsever, “Tüm mahallelerimizdeki kötü yollar düzenlenerek halkımız daha rahat ulaşım imkanına sahip olacak. Mahallelerimiz yeni bir çehreye kavuşacak. El birliğiyle Baklanımızı daha da güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.  “HİÇBİR YER BAKIMSIZ KALMAYACAK” ‘Baklan’da bakımsız hiçbir yer bırakmayacağız’ diyerek sözlerini sürdüren Gülsever, “ Gerek ana ve ara sokakların alt ve üst yapı çalışmaları, gerekse mezarlık ve okul önleri gibi insanlarımızın adım attıkları her yerde rahatlıkla ulaşım sağlaması için belediyemizce yapılması gereken tüm hizmetleri tamamlayacağız. Modern yaşam için gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. Mahalleliler çalışmaları desteklediğini belirterek Başkan Gülsever’e teşekkür etti.
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, göreve geldiği günden bu yana yaptığı atılımlarla İlçenin adete çehresini değiştirdi. Her geçen gün yenilenen, cadde ve sokaklarıyla adeta şehrin moderliğine kavuşan Baklan'da son çalışma ise İcikli Mahallesi oldu.

İcikli mahalle yollarının yenilendiğini belirten Gülsever, yıllardır bakımı yapılmamış ve yolları kötü durumda olan İcikli Mahalle ve mezarlık  yollarının belediye ekiplerince stabilize edildiğini ve Baklan'daki tüm mahallelerin çehresinin değiştiğini söyledi.

El birliğiyle Baklanımız çok daha güzel olacak

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever İcikli Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ardından mahallelinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. İcikli Kahvehanesi’ndeki kahvaltıda mahallelilere yapılan çalışmaları aktaran Gülsever, “Baklan Belediyemiz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının ortak çalışmasıyla İcikli Mahallemizdeki yolları ve yıllardır bakımı yapılmayan İcikli Mezarlığı çevresini düzenlendik. Düzenlenen yollarımız kumlanarak mezarlığın çevresinde de bakımsız olan yollarımız yenilendi. Çalışmalarımızda 5 kamyon, 3 kepçe, 1 greyder, 1 silindir ve 20 personelimiz görev aldı. İnsanlarımızın rahatça mezarlık ziyaretlerinde bulunabilmeleri için gerekli olan tüm mezarlık bakım ve onarım çalışmalarımız eksiksiz tamamlandı. Mezarlık içerisindeki bakımsız ağaçlar budanarak yeni fidanlar dikildi” dedi.
Mahallelerin yeni çehrelere kavuşacağının altını çizen Gülsever, “Tüm mahallelerimizdeki kötü yollar düzenlenerek halkımız daha rahat ulaşım imkanına sahip olacak. Mahallelerimiz yeni bir çehreye kavuşacak. El birliğiyle Baklanımızı daha da güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.
 “HİÇBİR YER BAKIMSIZ KALMAYACAK”

Baklan’da bakımsız hiçbir yer bırakmayacağız’ diyerek sözlerini sürdüren Gülsever, “ Gerek ana ve ara sokakların alt ve üst yapı çalışmaları, gerekse mezarlık ve okul önleri gibi insanlarımızın adım attıkları her yerde rahatlıkla ulaşım sağlaması için belediyemizce yapılması gereken tüm hizmetleri tamamlayacağız. Modern yaşam için gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. Mahalleliler çalışmaları desteklediğini belirterek Başkan Gülsever’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.