Baklan Belediyesinden Öğrencilere Ygs Jesti

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2015 - 15:13, Güncelleme: 15.03.2015 - 15:24 3193+ kez okundu.
 

Baklan Belediyesinden Öğrencilere Ygs Jesti

Baklan Belediyesi bu gün yapılan YGS sınavı öncesi sınava girecek olan Baklanlı öğrencilere burs desteği verdi.
Baklan Belediyesi bir sosyal belediyecilik örneği daha sergileyerek Baklan’da ve şehir dışında okuyan Baklanlı lise son sınıf öğrencilerine burs desteği verdi.Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleşen burs dağıtımına Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kayayurt, öğrenciler ve aileleri katıldı. YGS öncesi öğrencileri motive etmek istediklerini belirten Başkan Gülsever, “15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan Baklanlı öğrencilerimize küçük de olsa destek olmak ve onları sınav öncesi motive etmek için burs vermeyi planladık. İlçe mahallelerimizde ve ilçe dışında lise son sınıfta okuyan öğrencilerimizi tespit ederek onlara burs desteğinde bulunduk. Öğrencilerimiz sınava girerken yol parası düşünmek zorunda kalmasın, gönül rahatlığıyla sınavlarına girip başarılı olsunlar istedik. YGS’ye girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim” dedi. Konuşmasının ardından tek tek öğrencilerle sohbet edip başarılar dileyen Gülsever onların taleplerini dinledi. Öğrencilere burslarını takdim eden Başkan Gülsever ve belediye meclis üyeleri ardından belediye binası önünde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.    
Baklan Belediyesi bu gün yapılan YGS sınavı öncesi sınava girecek olan Baklanlı öğrencilere burs desteği verdi.

Baklan Belediyesi bir sosyal belediyecilik örneği daha sergileyerek Baklan’da ve şehir dışında okuyan Baklanlı lise son sınıf öğrencilerine burs desteği verdi.Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleşen burs dağıtımına Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kayayurt, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YGS öncesi öğrencileri motive etmek istediklerini belirten Başkan Gülsever, “15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan Baklanlı öğrencilerimize küçük de olsa destek olmak ve onları sınav öncesi motive etmek için burs vermeyi planladık. İlçe mahallelerimizde ve ilçe dışında lise son sınıfta okuyan öğrencilerimizi tespit ederek onlara burs desteğinde bulunduk. Öğrencilerimiz sınava girerken yol parası düşünmek zorunda kalmasın, gönül rahatlığıyla sınavlarına girip başarılı olsunlar istedik. YGS’ye girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim” dedi. Konuşmasının ardından tek tek öğrencilerle sohbet edip başarılar dileyen Gülsever onların taleplerini dinledi. Öğrencilere burslarını takdim eden Başkan Gülsever ve belediye meclis üyeleri ardından belediye binası önünde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.