AVM'YE GİTMEYİN!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 22:05, Güncelleme: 05.12.2016 - 22:31 4084+ kez okundu.
 

AVM'YE GİTMEYİN!

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Denizli halkına çağrıda bulundu.
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban yaptığı açıklamayla Denizlililere çağrıda bulundu. Karadaban, Denizlilileri AVM'lere gitmemeleri konusunda uyardı. Karadaban yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Alışverişlerimizi Denizli esnafın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun ilimize ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bilinçsiz ve marka tutkunu alışveriş düşüncesinin esnaf ve sanatkarların giderek tükenmesine neden olmakla beraber şimdi her zamankinden çok küçük esnafa sahip çıkma ve destek olma zamanıdır. 'Benim gözümde esnafsız bir şehir yapraksız bir gül gibidir' ifadelerini kullandı!
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Denizli halkına çağrıda bulundu.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban yaptığı açıklamayla Denizlililere çağrıda bulundu. Karadaban, Denizlilileri AVM'lere gitmemeleri konusunda uyardı.

Karadaban yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Alışverişlerimizi Denizli esnafın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun ilimize ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bilinçsiz ve marka tutkunu alışveriş düşüncesinin esnaf ve sanatkarların giderek tükenmesine neden olmakla beraber şimdi her zamankinden çok küçük esnafa sahip çıkma ve destek olma zamanıdır. 'Benim gözümde esnafsız bir şehir yapraksız bir gül gibidir' ifadelerini kullandı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.